SENEST SET
FAVORITTER

Spotorno Alle 12, 2630 Taastrup

Flotte indflytningsklare kontorlokaler

700.963,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Frank Buch-Andersen
Telefon +45 3360 XX XX Se nummer
E-mail xx@rentestate.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: SPO-745Type : Kontor

Kontorlokaler med moderne glasløsning,, LED belysning m.m., lige til at flytte ind i.

Velkommen til Spotorno 12

Særdeles præsentabel kontorejendom i hjertet af den kommende bydel Høje Taastrup C.

Området;
Spotorno Allé 12 blev opført i 1998, udgør 3.187 m2, og er forbundet med naboejendommen Spotorno Allé 2-10, som man deler ejendommens mange parkeringspladser med. Ejendommen huser i forvejen flere andre store og mellemstore lejere, herunder DB Cargo Scandinavia A/S, HumanizeR A/S, Berry Superfos A/S m.fl.

Ejendommen er beliggende centralt i ét af Høje Taastrups mest eftertragtede erhvervskvarterer, der er hjemsted for mange offentlige og private virksomheder, herunder Danske Bank, DSB, Høje Taastrup Rådhus, Danica Pension, Rigspolitiet m.fl.

Med ejendommens centrale placering i gåafstand til Høje Taastrup St. (Linje B), City2, samt gode indkøbsmuligheder, oplever området stigende investeringer med særligt fokus på boligejendomme, som ikke kun forskønner området, men også bringer nyt liv til, herunder tilblivelsen af ‘Høje Taastrup C’.

‘Høje Taastrup C’ er kommunens ambitiøse plan for området mellem City2 og Høje Taastrup St., som skal udvikles til en ny sammenhængende, mangfoldig og levende bydel bestående af 125.000 m2 boliger, 124.000 m2 erhverv, herunder detailbutikker, restauranter og grønne parker. Et perfekt åndehul i en travl hverdag.

Lejemålet;
Man kommer ind til lejemålene via et fælles glasindgangsparti, som deles med de andre lejere i opgangen, herunder DB Cargo Scandinavia, HumanizeR og J2 Global Denmark. Det ledige lejemål er placeret på 1. salen til højre, og kan tilgås via trappe eller elevator.

Ved lejemålets ankomst mødes man af en åben reception og toiletter, som herfra fører videre til en lang fordelingsgang med pæne glasløsninger ind til de aflukkede kontorer. Lejemålets reception og gangareal er belagt med gulvtæppe, mens der i lejemålets kontorer er lyse linoleumsgulve. For enden af gangen har man yderligere 5 toiletter, en stor åben kantine og opholdsrum, samt et fint tekøkken med plads til at anrette frokosten.

Lejemålet vil som udgangspunkt overtages som beset, med et nyt gulv efter Lejers ønske. Skulle Lejer have yderligere ønsker om ændringer til lejemålet, kan dette vælges til mod enten en højere leje eller længere uopsigelighed.

Parkerings- og trafikforhold

Til ejendommen hører ca. 200 gratis parkeringspladser som administreres af Q-Park.

Få hundrede meter fra ejendommen ligger Høje Taastrup St., og lige ude foran ejendommen, på Høje Taastrup Blvd. stopper bus 118 og 119, der kører mellem Høje Taastrup St. og Taastrup St.

Størrelse;
Lejemålet udgør 745 m2.

Leje ;
Den månedlige leje udgør kr. 43.458,33, svarende til en leje på kr. 700,00 pr. m2, med tillæg af aconto drifts- og varmeudgifter.

Regulering af leje

Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2024.

Driftsudgifter;
Der betales en andel af ejendommens driftsudgifter. Der udarbejdes årligt driftsregnskab efter fordelingstal.

Lejer betaler aconto driftsudgifter med kr. 240,89 pr. m2.

Varme;
Alle lejere betaler en forholdsmæssig andel af varme og vand udgifterne. Der udarbejdes årligt varme- og vandregnskab efter fordelingstal.

Lejer betaler aconto varmebidrag med kr. 101,94 pr. m2.

Depositum;
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

Moms;
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse;
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke - C.

Opsigelse;
I forbindelse med indgåelse af lejekontrakten forhandles mellem Lejer til Udlejer en uopsigelig lejeperiode, hvorefter lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning;
Efter aftale.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
521.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
700.963,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
58.414,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
941,-
Årlige driftsudgifter kr.
179.463,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
241,-

Lokalet

Etage areal
745 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasindgangsparti
Gulvtæppe
Kantine
Tekøkken
Linoleumsgulv
Opholdsrum
Parkering
Reception
Toiletter
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere