SENEST SET
FAVORITTER

Strandvejen 163, 2900 Hellerup

VELUDNYTTEDE KONTORLOKALER I GOD STAND MED FINE DETALJER

495.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3311 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3141MBType : Kontor

KONTORLOKALER PÅ STRANDVEJEN

Strandvejen er Danmarks mest prominente adresse, som strækker sig fra Østerbro hele vejen op langs kysten. Her byder vi velkommen til et erhvervslejemål med kontorlokaler, der fremstår flot i en stil, der blander klassiske detaljer med moderne løsninger.

Lokalerne byder sig til på anden sal og råder over fem kontorrum, personalekøkken, badeværelse og toilet, og fra entréen er der adgang til en lille altan mod vest. Der er således god mulighed for, at direktøren kan få sit eget lokale, at etablere storrumskontor eller etablere møderum.

Generelt er der tale om et lejemål i virkeligt god stand med pæne gulve og hvide vægge. Derudover er der et rigtigt godt lysindfald, særligt i det midterste af de tre sammenhængende kontorer takket være karnappen.

Ejendommen er klassisk og opført i 1907 med en detaljerig opgang og flotte facader. Der hører en gård til ejendommen, som vender ud mod gule facader, og her er både mulighed for cykelparkering og at sidde efter fyraften - og udsigten kan også nydes fra altanen, der har orienteres hermod.

Denne del af Strandvejen er i Hellerups absolutte centrum med masser af butikker og spisesteder lige ved. Her er få minutters gang til Hellerup St., hvorfra man kan tage både S-tog og tog på Kystbanen, mens der også er gode busforbindelser i nærheden. Adressen er tilmed kort fra Hellerup Havn, Tuborg Havn, strand, shoppingcenter og grønne arealer omkring Øregårdsparken og Ryparken, mens der ikke er mere end et kvarters cykeltur til centrum af Østerbro.

Velkommen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
495.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
495.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
41.250,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.200,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
225 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1642 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Cykelparkering
Toilet
Gård
Møderum
Storrumskontor
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere