SENEST SET
FAVORITTER

Jægersborg Alle 29B ST TV, 2920 Charlottenlund

Fleksibelt erhvervslejemål

287.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 114057457Type : Detailhandel/butik

Med en fleksibel planløsning og en central beliggenhed får I fremragende rammer i dette erhvervslejemål.

• Yderst attraktiv beliggenhed ved handelsstrøget i Charlottenlund
• Fleksibel planløsning med forskellige muligheder
• Højt til loftet og lyse omgivelser
• Elevator - så I let kan fragte varer ned i kælderen
• Udeareal foran butikken til caféborde eller udstilling

Fleksibelt erhvervslejemål med yderst attraktiv beliggenhed ved handelsstrøget i Charlottenlund
Med nøgleord som højt til loftet, en fleksibel planløsning og en central beliggenhed får I fremragende rammer i dette erhvervslejemål. Det henvender sig til forskellige målgrupper såsom café, kaffebar, optiker osv. Endelig er det også værd at fremhæve det yderst attraktive område og det dynamiske erhvervsliv ved handelsstrøget i Charlottenlund.

Lokalerne har en bekvem placering i stueetagen i en murstensejendom fra 1978. Indenfor udfolder de 89 m² sig over ét plan med en tilhørende kælder på 76 m². Lokalerne er tidligere udlejet til AudioNova hørecenter.

I bydes velkommen i et indbydende rum med en loftshøjde på knap tre meter, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse, som forstærkes af lysindfaldet. Her er store gulv-til-loft-vinduer, der skaber en god synlighed. I dag anvendes det som en reception, men det er også oplagt som udstillingslokale.

De tre øvrige lokaler kan anvendes som kontorer, ligesom de kan danne rammer om mindre kundemøder. Af andre faciliteter kan nævnes et tekøkken med spiseplads og udgang til terrassen. Desuden skal det tilføjes, at lejemålet har lette skillevægge, så I nemt kan lægge rummene sammen til ét stort lokale.

Den tørre og højloftede kælder rummer et toilet og to store, disponible rum, der egner sig perfekt som lager. Som bonus har bygningen en elevator, så I nemt kan fragte varer fra opgangen og ned til kælderen eller ind i butikken.

Foran butikken er der et udeareal, som er oplagt til caféborde eller udstilling, og bagved kan I se frem til en terrasse, så medarbejderne kan nyde frokosten under åben himmel. Som bonus er der mulighed for parkering foran bygningen og parkeringspladser på den anden side af gaden.

Særdeles attraktiv beliggenhed ved handelsstrøget i Charlottenlund
I får en yderst central beliggenhed ved det attraktive handelsstrøg i Charlottenlund, som på bedste vis forener byens liv med grønne områder. Her er et væld af lækre spisesteder, spændende
forretninger og flere dagligvarebutikker, så I kan glæde jer til et aktivt og dynamisk nærområde med mange forbipasserende.

Indenfor en radius af 500 meter finder I også et busstoppested og Charlottenlund Station med S-tog. Tilmed får I gåafstand til Bernstorffsparken og Charlottenlund Slotshave, hvis jeres medarbejdere
har brug for en pause i grønne omgivelser. De naturskønne områder tiltrækker også mange gående kunder, som hele året rundt kan få brug for et pitstop i jeres kommende kaffebar, og ellers er arealerne gode til walk-and-talks med kunder.

Sidst, men ikke mindst får I nem adgang til motorvejen.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik
Café

Økonomi

Årlig leje
287.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
287.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.933,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.741,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
165 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Spiseplads
Kælder
Tekøkken
Parkering
Reception
Skillevægge
Terrasse
Lager
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere