SENEST SET
FAVORITTER

Ringager 4, 2605 Brøndby

?Hjørnekontoret?

463.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: KLKK90462CType : Kontor

DYNAMISK MILJØ MED MANGE FORDELE

Hjørnekontoret består af i alt 22.000 m² fordelt på tre selvstændige bygninger, i tre etager alle med elevator. Den ene bygning rummer konference center, fitness center, kantine og kontorhotel. De to andre er forbeholdt større lejemål med egne kontorer, og kan inddeles efter behov så de passer til din virksomhed. Alle lejemål overtages nyistandsat, og alle har adgang til både konference center, kantine og fitness center.
BOOK PLADS PÅ KONTORHOTELLET
Har du brug for at sidde i et innovativt miljø med iværksættere og andre mindre virksomheder, er du velkommen i kontorhotellet. Det ligger på 1.-3. sal i samme bygning som konference centeret, kantinen og fitness centeret Med i lejen hører både møbler, WIFI og rengøring. Du har mulighed for at leje et skrivebord i et storrumskontor eller få dit eget mindre kontor. Vi tilpasser efter dine behov, og du har altid mulighed for at skalere dine arealer op eller ned, hvis behovene ændrer sig undervejs.
FÅ EGET, STØRRE KONTOR ELLER DOMICIL
Har du brug for et større kontor eller ligefrem et domicil, har vi to bygninger reserveret til dette. Her har du mulighed for at leje lyse og fleksible kontorer i størrelser fra 164 m². Fleksibiliteten er stor, og du kan indrette med enkeltmandskontorer eller storrumskontorer eller begge dele alt efter behov. Der er mulighed for helt op til 350 medarbejdere i ét lejemål. Lejemålene på 3 sal fremstår i New York?er stil med skråvægge og højt til loftet. De store dobbelthøje vinduer sikrer et godt lysindfald og spændende arbejdsmiljø. Da udlejer er i gang med at give ejendommen en større renovering både ud og indvendigt, har du en helt unik mulighed for at sætte dit eget præg på lejemålet. Kontorerne udlejes som udgangspunkt uden møbler. Men har du brug for hjælp, kan du trække på Fast Ejendoms team af indretningsspecialister.

Forslag til anvendelse

Enkeltmandskontor
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
375.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
463.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
38.583,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
926,-
Årlige driftsudgifter kr.
88.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
176,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
500 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Skrivebord
Kantine
Skråvægge
Storrumskontor
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator
Wifi

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK