SENEST SET
FAVORITTER

Mileparken 16, 2740 Skovlunde

Gode og højloftede lagerfaciliteter

332.045,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9174Type : Lager & Produktion

Gode og højloftede lagerfaciliteter i Skovlunde

Nu kan I blive de nye lejere af gode og praktiske lagerfaciliteter i Mileparken i Herlev. Lageret har en attraktiv placering og en virkelig central beliggenhed, for fra Mileparken kan I med en halv times køretur nå det meste af Storkøbenhavn. Derudover ligger lagerfaciliteterne tæt på Nordre Ringvej, som kan forbinde jer til motorvej mod nord, syd og vest.

I får flere rummelige lagerhaller med dette lejemål. Bygningen er fra 1974 og i fin stand, men ønskes ændringer, så kan disse laves af lejer med udlejers godkendelse. Plads er der nok af, og den kan bruges til flere former for erhverv og opbevaring, alt efter hvad jeres virksomhed har brug for. Til lejemålet hører også et køkkenrum med håndvask samt et badeværelse med brus og et toilet.

Store porte forbinder lagerhallerne med vejen udenfor, som kun er til aflæsning og parkering, hvilket gør på- og aflæsning af varer nemt. Vejen er desuden bred nok til flere lastbiler og palleløftere, så I får ikke problemer med kø eller ventetid. Ejendommen ligger i et stort industrikvarter, hvor jeres medarbejdere får glæde af flere takeaway-muligheder og to kilometer til Skovlunde S-togsstation.

Beliggenheden er optimal, når det kommer til transport af varer til resten af Storkøbenhavn. Til Indre By er der kun en halv times kørsel, mens Nordre Ringvej nemt forbinder jer til alle de storkøbenhavnske bydele mod nord og syd. I kan også koble jer på E47, hvis transporten skal gå mod resten af Sjælland, Fyn eller Jylland - eller måske Sverige. Alt i alt rigtig gode lagerfaciliteter for en bred vifte af virksomheder.

Økonomi

Årlig leje
259.700,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
332.045,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
27.670,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
895,-
Årlige driftsudgifter kr.
72.345,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
195,-

Lokalet

Etage areal
371 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Lagerfacilitet
Parkering
Port

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere