SENEST SET
FAVORITTER

Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg

Momsfritaget kontorlejemål

1.305.360,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 027222Type : Kontor

Et flerbrugerhus med en spændende historik og attraktiv beliggenhed

Lejemålet er en del af det velfungerende flerbrugerhus i daglig tale kaldet "Akademikerhuset" beliggende på Peter Bangs Vej 30.

Flerbrugerhuset tilbyder fælles faciliteter; som fælles kantine med obligatorisk kantineordning, mødecenter og bemandet reception, der byder besøgende venligt velkommen i ejendommens stueetage.

I betalingen for drift indgår receptionsbetjening, post- og varemodtagelse og afsending af post, let viceværtservice til forefaldende opgaver, samt fælles WIFI, fiber og kabling, fælles førstehjælpsudstyr, hjertestartere, alarm og adgangskontrol, drift og energiforbrug til ventilationsanlæg (aircondition) samt rengøring og vinduespudsning.

Lejemålet består af en fløj, som er indrettet med moderne og lyse enkeltmandskontorer i tidssvarende stil og varierende størrelser. Ønskes det, er det muligt at anvende et eller flere kontorlokaler som møderum, ligesom en større ændring af indretning til storrumsmiljøer også kan realiseres.

Bygningens fortid som fabrik giver sig udtryk i imponerende loftshøjder og elegante vinduespartier. Alle arealer er forsynet med ventilation med køl, der sikrer et godt indeklima for alle virksomhedens ansatte. Lejemålet tilgåes via flot adgangstrappe eller elevator fra receptionsområdet.

Ejendommen blev i sin tid opført som fabrik for Fisker Nielsen til produktion af Nilfisk Støvsugere. Senere overgik bygningerne til produktion af Nimbus Motorcykler, men nedgangen i salget af motorcykler i efterkrigstiden medførte at ejendommen blev ombygget til kontorbrug sidst i tresserne.

Peter Bangs Vej er kendt som en af de attraktive indkøbsgader på Frederiksberg. De mange besøgende i gaden understøtter et attraktivt byliv, som danner det gode miljø, som kendetegner Peter Bangs Vej. Ejendommen ligger i gåafstand til metro, mens Bus 9A stopper nærmest lige ved døren.

Forslag til anvendelse

Enkeltmandskontor

Økonomi

Årlig leje
876.900,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.305.360,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
108.780,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.352,-
Årlige driftsudgifter kr.
428.460,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
772,-

Lokalet

Etage areal
555 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Kantineordning
Møderum
Reception

Teknik

Aircondition
Alarm
Elevator
Fiber
Køl
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere