SENEST SET
FAVORITTER

Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg

MOMSFRITAGET

1.661.835,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 027222Type : Kontor

Et flerbrugerhus med en spændende historik og attraktiv beliggenhed

Lejemålet er en del af det velfungerende flerbrugerhus i daglig tale kaldet "Akademikerhuset" beliggende på Peter Bangs Vej 30. Flerbrugerhuset tilbyder fælles faciliteter som fælles kantine med obligatorisk kantineordning, mødecenter, foruden den bemandede reception, der byder besøgende venligt velkommen i ejendommens stueetage. Som lejer i "Akademikerhuset" kan man tilkøbe serviceydelser som telefonomstilling, diverse småkontorarbejder som post- og varemodtagelse, kopiering mv., samt let viceværtsservice til forfaldende opgaver.
Begge lejemålenes fløje er indrettet som moderne og lyse enkeltmandskontorer i tidssvarende stil og varierende størrelser. Bygningens fortid som fabrik giver sig udtryk i imponerende loftshøjder og elegante vinduespartier. Alle arealer er forsynet med ventilation med køl, der sikrer et godt indeklima for alle virksomhedens ansatte. Lejemålet tilgås via flot adgangstrappe eller elevator fra receptionsområdet.

Ejendommen blev i sin tid opført som fabrik for Fisker Nielsen til produktion af Nilfisk Støvsugere. Senere overgik bygningerne til produktion af Nimbus Motorcykler, men nedgangen i salget af motorcykler i efterkrigstiden medførte af ejendommen blev ombygget til kontorbrug sidst i tresserne.

Peter Bangs Vej er kendt som ét af de attraktive indkøbsgader på Frederiksberg. De mange besøgende i gaden understøtter et attraktivt byliv, som danner det gode miljø, som kendetegner Peter Bangs Vej. Ejendommen ligger i gåafstand til metro, mens Bus 9A stopper nærmest lige ved døren.

Forslag til anvendelse

Enkeltmandskontor

Økonomi

Årlig leje
1.316.140,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.661.835,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
138.486,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.995,-
Årlige driftsudgifter kr.
345.695,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
415,-

Lokalet

Etage areal
833 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2263 m²

Faciliteter

Kantine
Kantineordning
Mødecenter
Reception

Teknik

Elevator
Køl
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere