SENEST SET
FAVORITTER

Gammel Kongevej 130A, 1850 Frederiksberg C

Lejemål til afståelse: kr. 125.000

241.363,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 966PA000371Type : Detailhandel/butik

 

*84 m² butikslokale
*Attraktiv beliggenhed på Gammel Kongevej på Frederiksberg *Pæn og synlig facade med stort vinduesparti *Årlig leje: kr. 241.363

Lejemålet
Dette velbeliggende lejemål, på en af de mest populære handelsgader på Frederiksberg, har en indretning, som er perfekt til alle former for detail, hvor man ønsker et lyst og rummeligt butikslokale med god plads til vare samt betalingsdisk. Butiksarealet er udnyttet på den bedst tænkelige måde, og giver de bedste forudsætninger for at drive en mindre forretning, hvor man kan komme i gang helt uden større investeringer. Lejemålet har en glasfacade ud mod Gammel Kongevej, hvilket giver lejer gode muligheder for eksponering. Herudover bidrager glasfacaden med et skønt lysindfald, som giver dejligt lyst lokale for både kunder og personale. Udover det flotte butikslokale, med prøverum, er der et baglokale med et mindre tekøkken, personaletoilet og god plads til, at de ansatte kan nyde sin frokost og holde pause. Lejemålet skal jf. lejekontrakten anvendes til detail.

Beliggenhed
Lejemålet har en helt fatastisk beliggenhed i hjertet af Frederiksberg, i den attraktive ende af Gammel Kongevej, hvor der er stor kundestrøm, og hvor lejemålet således er placeret enormt synligt for de mange forbipasserende. Gammel Kongevej har generelt et godt udvalg af cafeér, kaffebarer, eksklusive butikker mv., og området er kendetegnet ved at være enormt kapitalstærk. Og selvom man har massere trafik er de lokale meget glade for at støtte de nærtliggende butikker, hvilket skaber stor værdi for specielt de mindre forretninger.

Ejendommen
Lejemålet er beliggende i en pæn og præsentabel ejendom fra 1957. Udlejer er andelsforening, som imødekommende overfor den nye lejer.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikker
Café

Økonomi

Afståelse / pris kr.
125.000,-
Årlig leje
241.363,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
241.363,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.114,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.873,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
84 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1028 m²

Faciliteter

Glasfacade
Frokost
Tekøkken
Prøverum
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere