SENEST SET
FAVORITTER

Grønnemosevej 6, 5700 Svendborg

Værksted/Lager

498.650,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75273-8Type : Lager & Produktion

Beliggende i Svendborgs nordlige erhvervsområde.

Kjaer Group har personale- og lagermæssigt ændret struktur de senere år, så det pladsmæssige behov på hovedkontoret er blevet væsentlig reduceret. Derfor opdeles ejendommen i flere enheder med henblik på udlejning af såvel kontor som værksteds- og lagerarealerne.

Kjaer Group vil også fremadrettet være en del af ejendommen, og fraflytter således ikke ejendommen. Der lægges blot op til en fleksibel model, hvor Kjaer Group tilpasser sig en ny lejers behov, derfor udbydes alle ejendommens m² som udgangspunkt til leje.

Mulighederne er mange, og som det fremgår af skitsen i nærværende opstilling, kan der ske leje af flere enheder alt afhængig af behov.

I ejendommens bagerste del, findes de oprindelige værksteds- og lagerfaciliteter. Der er adgang til disse faciliteter direkte fra kontordelen, så det er muligt at leje lidt kontor plads til disse enheder også.

Mørkeblå zone
Denne del andrager i alt ca. 150 m² og er indrettet med 2 værksteds- eller lagerlokaler samt et mindre kontor. Til lejemålet er der god portdækning i form af 3 hejseporte. Her findes olieudskiller.

Lejes denne enhed alene, får lejer adgang til fælles toilet og bad.

Lilla zone
Et regulært værksteds- eller lagerlokale med eget kontor og velfærdsfaciliteter. Zonen andrager i alt 196 m² og har adgang ved en hejseport.

Rosa zone
Et rummeligt og regulært lejemål på ca. 396 m², som kan anvendes til mange former for erhverv, herunder lager, engros eller kontor. Zone er belagt med trægulv.

Grå zone
Lejemålet anvendes p.t. af Kjaer Group som lager. Der er etableret et indskudt dæk, som kan udnyttes hvis der er behov for det.

Lejemålet er egnet til kombineret værksted og lager eller som engrosdel med lager. Der findes en masse reolsystemer i lejemålet som lejer kan gøre brug af.

Entreres via hejseport.

Gult lager zone
Stort regulært værkstedslejemål med lille et tilhørende kontor og gode lagerfaciliteter. Foran lejemålet findes overdækket areal til opbevaring. Lejemålet andrager i alt 408 m² og har adgang til fælles toilet og bad.

Ejendommen er placeret på det bedst tænkelige sted i det nordlige erhvervsområde, lige midt i det populære "bilkvarter". Motorvejsforbindelse mod Odense og omfartsvejen ligger helt tæt på.

Der findes præsentable anlagte arealer rundt om bygningen - og bagtil findes parkeringsmuligheder for lejerne.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Årlig leje
498.650,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
498.650,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
41.554,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
354,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1409 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Lagerfacilitet
Parkeringsmulighed
Lagerlokale
+Mere

Teknik

Hejseport

MARKEDSINDEX

FYN / Lager & Produktion / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK