SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 10A, 5700 Svendborg

Torvecaféen i Svendborg

420.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 75411-7Type : Hotel & Restaurant

Går du med drømmen om at blive restauratør eller caféejer, så er der her en ganske enestående mulighed.

Torvecaféen i det centrale Svendborg er en spændende indrettet café i flere plan.

Beliggenheden fås ikke meget bedre i Svendborg, direkte på Lille Torv, som støder op til Torvet - omkranset af Svendborgs aktive og indbydende gågademiljø - og med historiske og arkitektoniske flotte ejendomme i området.

Ejendommen fremstår flot og indbydende efter en større facaderenovering for ca. 3 år siden. Ejendommen er en blandet bolig- og erhvervsejendom, hvor der igennem mange år har været drevet restaurant/café i erhvervsdelen, og 1. salen på 128 m² har fungeret som privatbeboelse.

Torvecaféen er indrettet i flere plan. Adgang for gæster sker fra Lille Torv, hvor man til venstre finder caféens barområde, et højloftet og hyggeligt indrettet område med plads til ca. 18-20 siddende gæster. Fra barområdet har personalet direkte adgang til køkkenet. Køkkenet har særskilt vaskeafdeling, og der er adgang til tør kælder, til brug for depot- og lagerrum samt eventuel mindre vinkælder.

Til højre, og et par trin ned, finder man et særskilt afsnit med plads til ca. 20-22 gæster. Dette afsnit gik tidligere under navnet "Underhuset", og herfra er der direkte adgang til pæne toiletfaciliteter.

Til højre, og nogle få trin op, findes det største lokale, og sjovt nok gik dette afsnit af caféen selvfølgelig under navnet "Overhuset". Et regulært og velindrettet restaurations- og selskabslokale med god plads til ca. 50-55 gæster. Indretningen af den særskilte 1. sal åbner gode muligheder for afholdelse af selskaber, uden at den øvrige del af caféen lukkes.

Foran Torvecaféen findes et unikt og meget stort udeserveringsområde på Lille Torv, med plads til ca. 60 gæster. Området har et stort omsætningspotentiale, og især om sommeren har dette område historisk været utroligt velbesøgt.
Bemærk: Udearealet ejes af Svendborg Kommune, med hvem en fremtidig restauratør skal indgå en aftale om arealets størrelse og anvendelse.

Leder du efter en charmerende og anderledes indrettet café/restaurant, så er Torvecaféen det helt rigtige valg. Indvendigt fremtræder lokalerne pæne og velholdte, med en hyggelig atmosfære og stilfuld indretning.

Privatbeboelsen på 1. sal er indrettet som en 2-værelses lejlighed med køkken, stue, soveværelse samt bad/toilet. Beboelsen kan med fordel anvendes af lejer selv, eller til en ansat. Ansatte i caféen har adgang til lejlighedens toilet.

Inventar:
Lejemålets inventar medfølger ikke, men kan eventuelt overtages mod betaling. Forhandling herom sker med tidligere lejers kurator.

Forslag til anvendelse

Café
Restauration

Økonomi

Årlig leje
420.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
420.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
35.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.129,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
372 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
197 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Toilet
Kælder
Lagerrum
Selskabslokale
Vinkælder
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere