Erhvervslokaler og virksomhedslokaler på Nørrebro

Mangler du nye erhvervslokaler, så du kan starte en ny virksomhed? Eller skal du bruge ledige virksomhedslokaler, fordi du skal udvide din forretning? På Ejendomstorvet - Danmarks største erhvervsportal - finder du alle ledige lokaler til salg og leje på Nørrebro fra mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere, så du er garanteret det bedste overblik over virksomhedslokaler på Nørrebro.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Nørrebro i København har et særpræget kendetegn, nemlig den brede mangfoldighed. Derfor vil du også kunne finde mange forskellige erhvervslokaler i Nørrebro, så du kan finde gode lokaler, som bedst muligt repræsenterer din virksomhed og din branche.

På Nørrebro finder du alt fra urbane butikker til eksklusive restauranter. Derudover kan du også finde mange andre erhvervslokaler og ledige lokaler til erhvervsmæssig brug, som passer til din branche.

Find virksomhedslokaler til leje og til salg på Nørrebro

Er du på udkig efter virksomhedslokaler til leje, erhvervsejendomme til salg eller måske er du interesseret i at se udvalget af både ledige lokaler til salg og leje på Nørrebro? Vil du både se alle erhvervslokaler til salg og leje, så skal du blot blive her på siden, hvor du allerede ser hele udvalget af de mange virksomhedslokaler på Nørrebro.

Find erhvervslokaler til leje på Nørrebro

Vil du kun se erhvervslejemål på Nørrebro, kan du enten klikke her på linket, hvor du vil se erhvervslokaler til leje på Nørrebro - eller du kan klikke på knappen "leje" oppe i vores filtermenu.

Lej erhvervslokaler og få mere fleksibilitet

Når du lejer virksomhedslokaler på Nørrebro, kan du få en stor fleksibilitet. Denne fleksibilitet omhandler særligt, at du har mulighed for at finde nye lokaler, når dine behov ændrer sig. Det kan være, at du har brug for mere eller mindre plads, som følge af færre eller flere medarbejdere.

Derudover kan det måske også være, at du gerne vil have en anden beliggenhed for dine lokaler - eller måske en anden pris eller husleje. Er dette et ønske, så kan du nemt opsige din nuværende lejekontrakt, og derefter finde nye erhvervslokaler til leje på Nørrebro.

Lejemål giver lav risiko

At virksomhedslokaler til leje medfører en lav risiko giver selvfølgelig god mening, da dit lejemål ikke bliver påvirket af markedet på samme måde, som hvis du ejer lokalet selv. Som lejer skal du altså hverken tage stilling til markedstendensen eller stå med opgaven om at finde lejere til dine erhvervslokaler.

Lejemål er nemme at budgettere

Det er nemt at lave et budget, når du har et erhvervslokale. Med et erhvervslejemål har du nemlig en fast husleje, hvori drift er inkluderet. Derfor kan det næsten ikke blive nemmere at leje virksomhedslokaler.

Find virksomhedslokaler til salg på Nørrebro

Måske er du kun interesseret i at finde erhvervslokaler til salg på Nørrebro, og hvis det er tilfældet, så skal du bare klikke på linket eller bruge knappen "køb" i vores filtermenu.

Ligesom der er fordele ved at leje lokaler, så er der også mange fordele ved at købe lokaler. 

At købe erhvervslokaler og -ejendomme er en investering

Der er rigtig mange som anser køb af erhvervslokaler for en investering i dig og din virksomhed. Det kan da også godt betale sig at købe erhvervslokaler, hvis blot du har planer om at beholde dem i mere end fem år.

Køb virksomhedslokaler og få en større frihed

Når du køber nye erhvervslokaler, så ejer du dem jo også. Og når du ejer dine egne lokaler, kan du selv vælge, hvordan du vil indrette dem, hvorvidt du ønsker at lave ombygninger eller måske endda renovere undervejs. Denne form for frihed betyder, at du ikke er bundet af en udlejers vision om, hvordan lokalerne skal se ud.

Salg af virksomhedslokaler

Når du engang beslutter dig for at sælge dine erhvervslokaler, kan du måske sælge lokalet med et overskud. Dette er klart en fordel, da du vil gå ud med flere penge end du har lagt i erhvervslokalerne.

Find de rette erhvervslokaler på mangfoldige Nørrebro

Nørrebro er kendt som en bydel i København med en bred mangfoldighed af såvel mennesker som kulturer. Du kan gå på opdagelse og få unikke oplevelser for hver meter du bevæger dig gennem byen - byen emmer nemlig af liv, hvilket kan være interessant og attraktivt for netop din virksomhed.

Med erhvervslokaler i Nørrebro, kan du være med til at skabe disse unikke oplevelser og endnu mere liv i bydelen.

Udnyt den store mangfoldighed, når du søger efter ledige virksomhedslokaler

Har du planer om at starte en restaurant, er der diverse smagsoplevelser, som du kan give dig i kast med, da erhvervslokaler i Nørrebro ligger i et område, hvor der både bor studerende, mange med forskellige kulturer og dem med en kreativ sjæl.

Dette kunne også være en god grund til at starte en butik, der sælger tøj eller kunst af forskellig art og på den måde udnytte den brede mangfoldighed.

Billede af lokale på Nørrebro

Kontorlokaler på Nørrebro

Kontorlokaler på Nørrebro er ganske populære - og med god grund. Diversiteten og kulturen på Nørrebro er med til at skinne igennem i de mange kontorer og virksomheder på Nørrebro.

Derudover er transportmulighederne for medarbejderne også helt ideelle - uanset om du skal med bus, tog, metro eller er på cykel, kan du nemt komme til Nørrebro.

Du kan se vores ledige kontorlokaler på Nørrebro lige her.

Butik på Nørrebro

Butik og butikslokaler til salg og leje på Nørrebro er endnu en søgning, som oplever stor interesse og efterspørgsel. Dette er ingen overraskelse, da Nørrebro emmer af butikker med salg af alverdens varer.

På Nørrebro giver det både mening af have butikker, som sælger specialvarer, beklædning, elektronik osv. Derudover er kan du også vælge at bruge din butik til supermarked eller kiosk på Nørrebro. Mulighederne er mange, og du bestemmer selv, hvad du vil bruge dit ledig butik på Nørrebro til.

Særligt Ravnsborggade og Stefansgade er gader, som de lokale gerne besøger for at finde spændende butikker i alle afskygninger.

Hotel og restaurant på Nørrebro

Hotel og restaurant er en samlet kategori her på Ejendomstorvet, hvor både hoteller og restauranter er efterspurgte.

Særligt interessen for cafe og restaurant på Nørrebro er steget. En restaurant vil næsten trives alle steder på Nørrebro, mens Rantzausgade, Stefansgade, Ravnsborggade og Giffenfeldsgade er populære for restauranter og cafeer.

Vil du se alle ledige hoteller og restauranter til salg og leje på Nørrebro, så klik lige her. Er du interesseret i andre slags lokaler på Nørrebro, så fortsæt blot din søgning her på denne side, hvor du får det fulde udbud.

Fremtiden for bydelen - og dine erhvervslokaler på Nørrebro

Der sker en udvikling i Nørrebro i disse år, der skal sikre det rige kulturliv og den store diversitet, som finder sted. Dette betyder konkret at du med lokaler i Nørrebro hele tiden ville kunne opleve liv og udvikling i bybilledet.

I den seneste tid er der sket en udvikling i befolkningen, der er med til at gøre gennemsnits indkomsten i bydelen højere, samtidig med dette, er der også kommet flere til med lange videregående uddannelser samt yngre borger.

Et lokale på Nørrebro giver en central placering

Bydelen ligger tæt på Indre by og har derfor også mange store veje, som kan bruges til transport af vare, f.eks. er Jagtvej og Tagensvej nogle af de største i området, hvor der også er metro-forbindelse til.

Der vil selvfølgelig også være mulighed for at køre i bil eller at tage bussen ind til sit lokale i Nørrebro. Med en central placering er der mange transportmuligheder at vælge i mellem.

Find nye erhvervslokaler til din virksomhed

At finde de ideelle erhvervslokaler til netop din branche kan være et projekt uden lige, hvis du skal gennemgå de mange ledige virksomhedslokaler på Nørrebro én efter én. Derfor vil vi gerne anbefale dig, at du bruger vores filtermenu, som du finder oppe i venstre side.

I filtermenuen kan du indstille forskellige kriterier for dine søgeresultater, som gør det hurtigere at gennemgå de erhvervslokaler, som faktisk er relevante for dig. I filtermenuen kan du blandt andet afgrænse dine søgeresultater ud fra:

Få besked om nye erhvervslokaler på Nørrebro

Har du allerede gennemgået alle ledige virksomhedslokaler, men endnu ikke fundet de rigtige lokaler til erhvervsmæssig brug? Så kan du bare tage det roligt! På Ejendomstorvet kan du oprette en gratis profil med din e-mail, hvor du kan lave en søgeagent.

Med en søgeagent lader du Ejendomstorvet skanne markedet, og derefter sender vi dig en mail med de nye erhvervslokaler, så du ikke behøver at gennemgå de mange ledige virksomhedslokaler dagligt.

Med din nye profil kan du også gemme favoritter og se de seneste søgninger. Du kan selvfølgelig altid slette din profil igen.

Indgang til ejendom med erhvervslokaler

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke typer erhvervslokaler kan jeg finde på Nørrebro?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler på Nørrebro. Det kan fx være en butik, et kontor, et lager, en restaurant osv.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvad kan jeg bruge et erhvervslokale på Nørrebro til?

Den eneste retningslinje for dit erhvervslokale er, at det skal bruges til erhverv. Hvorvidt du vil bruge dit erhvervslokale til lager, kontor, butik eller noget helt fjerde er op til dig. Du kan se mere om de forskellige lokaletyper på Ejendomstorvet.