Ledige erhvervslokaler i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen er det nye bykvarter i København, som ligger midt imellem Vesterbro og Frederiksberg. Med erhvervslokaler i Carlberg Byen, ligger du i din egen lomme, da bykvarteret næsten er en by inde i byen.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find erhvervslokaler i Carlsberg Byen, Københavns nye bydel

Du kan med erhvervslokaler i Carlsberg Byen opleve et levende kvarter, hvor der findes butikker, grønne områder, et sted at få en lækker kopkaffe, boliger og sågar uddannelses- og daginstitutioner. Det er dette blandede byggeri, som gør Carlsberg Byen helt speciel og levende. Det er med til at gøre det efterspurgt, at have erhvervslokaler til leje i Carlsberg Byen.

Carlsberg Byens erhvervslokaler ligger i unikke og inspirerende omgivelser

Udover det specielle liv der vil være i bykvarteret, så vil man opleve helt nye kontorer og butikker i flotte omgivelser tæt på Indre By. Hvad en du har brug for små eller større lokaler, kan du finde lige netop de erhvervslokaler i Carlsberg Byen, du har brug. Bykvarterets unikke indretning giver inspiration og kan tiltrække både nye medarbejdere og kunder, som hverdag vil kunne møde den karakteristiske og ikoniske Elefantport. Erhvervslokaler i Carlsberg Byen er med til at skabe din forretnings identitet og image, som du kan drage til din fordel.

Til og fra mulighederne er mange

Skal du til og fra dit lejede erhvervslokale i Carlsberg Byen, har du mange muligheder at vælge i mellem. Den mest simple tranport form er cyklen, men du kan også tage bilen og parkere den i en af flere parkeringskældre, bussen og stå af lige ved døren til kontoret, toget fra Hovedbandegården eller hvis du bor i bykvarteret, så kan du gå hen til dit kontor. Det bliver ikke meget lettere at komme til og fra dit kontor eller din butik. Erhvervslokaler i Carlsberg Byen emmer af kreativitet, inspiration, byliv og kultur, som bare venter på dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter virksomhedslokaler på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet er det gratis at søge efter erhvervslokaler til salg og leje, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige erhvervslokaler er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til salg og leje kan jeg finde i Carlsberg Byen?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Carlsberg Byen. Det kan fx være butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et erhvervslokale i Carlsberg Byen til?

Du kan bruge et erhvervslokale til mange forskellige ting: det kan være et kontor, hotel, restaurant, butik, blandet bolig og erhverv osv.

Hvor kan jeg finde ledige erhvervslokaler henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige erhvervslokaler i hele Danmark. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige erhvervslokaler til salg og leje i hele Danmark.