SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 38A, 7400 Herning

Udlev drømmen om egen café/restauration

14.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53598170Type : Hotel & Restaurant

Ikonisk café- og restaurationsejendom med 2 boliger

Her er muligheden for at udleve visionen om at blive herre i eget hus og realisere drømmen som restauratør/caféejer i denne ikoniske ejendom på Poulsens Plads beliggende i smørhullet af Hernings centrum.

Midt i hjertet af Herning midtby - på Bredgade 38A - findes en ejendom med en historie og en atmosfære, der bærer præg af stedets ikoniske status. Med sin beliggenhed på Poulsens Plads er ejendommen et kendt ansigt i bybilledet og har gennem årene dannet ramme for mange hyggelige stunder og i forbindelse med de mange events, der afholdes i byen årligt.

Huset Poulsen var i sin tid Hernings første brasserie og kan heraf kalde sig byens ældste brasserie i dag. Det blev etableret i 1997 og har været drevet som café, restaurant, vinbar og brasserie lige siden. Således kender et overtal af indbyggerne stedet ligesom de fleste tilbagevendende gæster til byen især pga. Poulsens placering, da de fleste bevidst og ubevidst ved, at der ligger en restauration på dette torv.

Ejendommens sjæl og charme er således klar til at blive videreført af nye ildsjæle, der kan fortsætte eller måske bringe et helt nyt spændende restaurant eller cafékoncept ind i byens pulveriserende liv.

Bygningen er fordelt på fire etager, hvor de to første er indrettet som en café i to plan. Her får man i alt 590 kvadratmeter til rådighed, der kun venter på at blive fyldt med hyggelige stunder, god mad og et godt fællesskab. Cafépladsen strækker sig over stueetagen og første sal, begge med store vinduespartier, der sikrer et væld af lysindfald og skaber en indbydende og livlig atmosfære.

På 2. sal er der indrettet en herskabslejlighed på 210 kvadratmeter med egen tagterrasse.

3. sal er indrettet som en særskilt lejlighed på 161 kvadratmeter.

Begge lejlighed er udlejet og kan således generere en stabil, månedlig indkomst.

Ejendommen er placeret i et attraktivt område med et pulserende liv. Den ligger i et af Hernings mest eftertragtede områder, hvor folk strømmer til for at nyde dens rige kulturliv. Byen er kendt for sin mangfoldighed af butikker, kunstgallerier, kulturelle institutioner som MCH, Herning Kongrescenter og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum. Derudover byder Herning også på rekreative aktiviteter med blandt andet Herning Svømmehal og Fuglsang Sø i umiddelbar nærhed.

Herning som by er i vækst med ambitioner og inden for få år står Hernings store nye bydel Herning+ færdig. Her opføres 550 nye boliger. Herning+ ligger favorabelt tæt på Huset Poulsen, hvilket uden tvivl kommer til at tilføre et endnu større kundeflow, dynamik og synergi.

Vil du være den næste til at sætte din historie ind i Bredgade 38A's mangeårige kapitler, og er du klar til at bringe et nyt, spændende kapitel til Herning midtby? Så er denne ejendom præcis muligheden, du har ventet på. Det ikoniske bygningsværk er klar til nye succeser og til at blive en del af en visionær erhvervsdrivendes drøm.

Velkommen hjem - til Bredgade 38A.

Forslag til anvendelse

Café
Restauration
Vinbar

Økonomi

Pris i kr.
14.500.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
264.000,-
Pris pr. m² kr.
15.088,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
275,-
Årlige driftsudgifter kr.
85.010,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
88,-

Lokalet

Etage areal
961 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
340 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere