SENEST SET
FAVORITTER

Kongsmarkvej 1, 4200 Slagelse

Sjælden udbudt restaurant med bedste beliggenhed

3.150.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 474012977Type : Hotel & Restaurant

Som ny ejer af Den Blå Café overtager man en særdeles veldrevet og velbeliggende restaurant ved Stillinge Strand

Som ny ejer af Den Blå Café overtager man en særdeles veldrevet og velbeliggende restaurant ved Stillinge Strand i attraktivt sommerhusområde og 10 min. fra Slagelse.

Den Blå Café er beliggende på hjørne grund med absolut bedste placering ved den populære og velbesøgte sandstrand ved Stillinge Strand. Restauranten oser af atmosfære, og på dens store, hyggelige terrasse kan gæsterne slappe af og nyde sommervejret, live musik og den gode stemning i sommermånederne. Området er centrum for stort sommerhusområde og den primære strandområde for mange i de omkringliggende byer med Slagelse som største by.

De nuværende ejere har igennem 23 år opbygget Den Blå Café med eget koncept med god mad (eget kød), god betjening og levende musik. Der er derfor et stort antal tilbagevendende, trofaste stamkunder, hvoraf mange er lokale sommerhusejere.

Den nuværende omsætning er baseret på 4-5 måneders åbningstid i sommermånederne og udelukkende aften åbent. Der er derfor potentiale for køber ved udvidelse af åbningstiden og/eller forlænge sæsonen.

Den store terrasse ud mod krydset og ned til stranden ligger foran den hyggelige restaurant. Restauranten fremstår hyggelig med ét stort lokale med bar i midten ved indgangsdøren. Hertil kommer alle nødvendige faciliteter som kundetoiletter, personalefaciliteter og funktionelt køkken.

Til ejendommen hører nogle få parkeringspladser, og der er kort afstand til stor offentlig parkeringsplads. Strandgæster, som parkerer her, går lige forbi restauranten på vejen ned mod vandet.

Alt i alt en rigtig veldrevet og velbeliggende restaurant med potentiale for den rette køber.

Forslag til anvendelse

Bar
Restaurant
Café

Økonomi

Pris i kr.
3.150.000,-
Pris pr. m² kr.
22.662,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
139 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
850 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Terrasse
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere