SENEST SET
FAVORITTER

Marievangsvej 49, 4200 Slagelse

PROJEKTAREALER TIL BOLIGBEBYGGELSE

14.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1218092Type : Grunde

Projekt 6.300 m² ungdomsboliger medfølger

Grundstykke med veludviklet projekt for opførelse af ungdomsboliger, beliggende i beboelsesområde tæt på Campus og med god stiforbindelse til stationen og bymidten. Marievangs området er et roligt men alligevel bynært område, der er direkte forbundet til bymidten via Marievangsvej mod nord, og mod syd ligger erhvervsområde. Både mod øst og vest findes boligområder med primært lav bebyggelse

Det samlede grundstykke er 6.054 m², og der kan opføres i alt 6.300 m² beboelse.

Sælger har fået udarbejdet et spændende projektmateriale, udarbejdet af ERIK arkitekterne, omhandlende et byggeprojekt med plads til 96 ungdomsboliger. Projektmaterialet medfølger handlen.

Slagelse er en uddannelsesby med ca. 8.000 studerende fordelt på uddannelsessteder som gymnasium, handelsskole, erhvervsskoler, professionshøjskole, erhvervsakademi og universitet, og der er et udtalt behov for boligtyper til unge mennesker i byen. Placering af ungdomsboliger på arealet vil give nogle attraktive boliger med kort afstand til dagligvarebutik, bybusser, regional- og lokalbusser. Herudover er der god og sikker stisystem til uddannelsesinstitutionerne i byen, til sportsfaciliteter m.v.

Området finder vi også velegnet til byggeprojekter med enten større boliger eller ældreboliger.

På del af grundstykket, har der tidligere været tankstation, som er bortfjernet og oprenset efter gældende regler. Herudover henstår der endnu ikke nedrevet bebyggelse ca. 1.800 m² på de øvrige arealer.

Økonomi

Pris i kr.
14.000.000,-
Pris pr. m² kr.
2.313,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6054 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere