SENEST SET
FAVORITTER

Torebyvej 46, 4891 Toreby L

Forsamlingshus med tilhørende lejlighed

1.095.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301694Type : Hotel & Restaurant

Oprindeligt været brugsforretning, men er senere omdannet til forsamlingshus med tilhørende bolig på 1.sal og tagetage.

• Fuldt udstyret forsamlingshus på ca. 642 m² (jf. BBR)

• 1 boligenhed på ca. 74 m² (jf. BBR)

• Flere store spise-/festsale

• Stort produktionskøkken, opvaskerrum og kølerum

• Gode parkeringsforhold

• Kort afstand til Nykøbing Falster

Ejendommen består af et forsamlingshus opført i 1900 med til-/ombygning i 1972 beliggende på 3 sammenhængende matrikler, der tilsammen har et grundareal på 1.722 m².
Ejendommen har oprindeligt været anvendt som brugsforretning, men er senere hen omdannet til forsamlingshus med tilhørende bolig i på 1.sal og tagetagen.
Forsamlingshuset rummer flere gode store spise-/festsale der muliggør afholdelse af flere samtidige arrangementer. Derudover er der bl.a. stort produktionskøkken, opvaskerrum og kølerum. På ejendommen samt tilstødende parkeringsplads er der fine muligheder for parkering til gæster.
Det samlede BBR-registrerede areal for erhvervsdelen udgør 642 m².

På 1. sal og i tagetagen er der indrettet lejlighed. Ifl. BBR er boligarealet på 74 m² som dog alene skønnes at omfatte tagetagen. Den del af boligen som er indrettet på 1. sal fremgår således ikke af BBR-meddelelsen og bør i forbindelse med salg berigtiges. Lejligheden har opgang via indvendig trappe fra entre i forsamlingshuset. Lejligheden indeholder på 1. sal stort åbent køkkenalrum, toilet/bad, 2 værelser og en smuk spindeltrappe som føre til tagetagen. I tagetagen er der indrettet stue og soveværelse. Rummene har fritlagte bjælker som sammen med plankegulvene giver en hyggelig atmosfære. Ejer bor selv i lejligheden, men er indstillet på at fraflytte i forbindelse med salg af ejendommen.

Ejendommen er ældre og fremstår som sådan, dog er der løbende foretaget en del vedligeholdelse.
Ejer oplyser således at der i 2021 er lagt nyt tag på den del af taget som er med saddeltag samt tagpap på udestuen. Carporten har fået nye spær og nyt tag omkring 2019.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme som enkelte steder er suppleret med elvarme (el paneler i udestuen).
Nuværende erhvervsdrift fra ejendommen overtages som del af købesummen. Inventar m.v. kan erhverves efter nærmere aftale.

Ejendommen ligger i Toreby som er en mindre by på Lolland med ca. 600 indbyggere. Byen ligger 12 km sydøst for Sakskøbing, 14 km nordøst for Nysted og 8 km vest for Nykøbing Falster. Byen hører til Guldborgsund Kommune og ligger i Region Sjælland.
Fra Toreby er der få minutters kørsel til Nykøbing Falster, hvor man finder et righoldigt udbud af indkøbsmuligheder, restauranter og togstation med mulighed for offentlig transport mod København og Rødby.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
1.095.000,-
Pris pr. m² kr.
1.529,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
716 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1722 m²

Faciliteter

Bad
Bjælker
Toilet
Paneler
Parkering
Saddeltag
Spindeltrappe

Teknik

Fjernvarme
Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere