SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 14-16, 6650 Brørup

1.095 m² blandet ejendom

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 60301660Type : Kontor

Flot og centralt beliggende kontor- og beboelsesejendom

Stor og spændende tidligere bankdomicil centralt beliggende i Brørup midtby. Meget velholdte facader i røde mursten, delvis rødt tegltag og faldt tagpaptag på tilbygning. Nyere vinder over alt, samt større facade vinduer/indgangsparti mod byens velholdte torv. Ejendommen har en flot anlagt have/adgangsareal, primært mod bagsiden af bygningerne. Her er der ligeledes garage og flere parkeringspladser, samt flot 'bagindgang' med stort glas overdækket areal på ca. 67 m². Her er der bl.a. adgang via flot trappe til både stueetagen, 1. og 2. sal samt hele ejendommens ca. 321 m² kælder.
Ejendommen har senest været benyttet som bankfilial og hele indretningen med 'lydlofter', flisetæpper, ventilation o.lign. bærer naturligvis præg af dette. Derfor står hele stueetagen og 1. sal indrettet som banklokaler med div. møderum, toiletter, bokse m.v. Kælderetage er indrettet med flere store disponible rum, teknikrum med fjernvarmeinstallation, ventilation og boksrum, toiletter m.v.
Der er 2 trappeadgange til ejendommens 2. sal som bærer præg af ikke, at have været anvendt i en årrække til dets primære formål som beboelseslejligheder. J.fr. BBR er der godkendt beboelse på ca. 295 m². Bl.a. på grund af god lofthøjde, nuværende installationer og adgangsforhold vil det være naturlig med en større renovering af 2. sal med henblik på 2 eller flere lejligheder. Her er bl.a. også mulighed for større eller mindre altaner til disse.

En ejendom som giver rigtig mange anvendelsesmuligheder og som generelt er i en rigtig god stand.


Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Pris pr. m² kr.
3.196,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1095 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1239 m²

Faciliteter

Altan
Garage
Indgangsparti
Kælder
Møderum
Parkeringsplads
Tegltag
Toiletter
Kontor

Teknik

Fjernvarmeinstallation
Teknikrum
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Feb2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere