SENEST SET
FAVORITTER

Nordre Boulevard 98, 6800 Varde

Erhvervsejendom med mange muligheder

3.498.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3606-SType : Hotel & Restaurant

Optimal synlighed ud til en af Vardes mest trafikerede veje

Introduktion:
Hvis du drømmer om at åbne din egen restaurant / café, drive cateringvirksomhed, producere specialiteter og delikatesser m.v., så har du nu en unik mulighed herfor med denne ejendom. Nordicals Erhvervsmæglere udbyder en velbeliggende erhvervsejendom med mange anvendelsesmuligheder til salg. Fra ejendommen har der indtil for nylig været drevet restaurant med servering af klassisk cafémad, og der er ligeledes en højloftet kold lagerhal på grunden.

Beliggenhed:
Med ejendommens beliggenhed får man utrolig stor synlighed og eksponering ud mod en af Vardes mest trafikerede veje. I området ligger bl.a. Krææs (slagter), Sportium Sportel, El-Gården Varde og Vinspecialisten.

Ejendommen har en 2.400 m² stor grund befæstet med kørefast grus, og der er således mulighed for parkering af mange biler på én gang. Der er to indkørsler til grunden fra Nordre Boulevard.

Beskrivelse:
Bygningerne på grunden er opført i 1984. Oprindeligt et hus på 148 m², som i 2020 blev omdannet til restaurant med tilhørende industrikøkken og take away modul på siden af bygningen. Derudover en kold hal på 184 m² med betongulv beregnet til tung last.

Restauranten er i dag indrettet med indgangsparti, et indbydende og hyggeligt spiseområde med fritlagte bjælker og et godt lysindfald, kundetoilet, større velindrettet industrikøkken med et gennemtænkt arbejdsflow, kølerum, omklædningsfaciliteter og personalerum. Der kan dog forholdsvis nemt ændres i indretningen.

Hallen er beklædt med stålplader og har to vognporte som vender ud mod parkeringsarealet. Indrettet med et stort rum og tre mindre særskilte depotrum i enden.

Der er mulighed for udeservering i den hyggelige og lukkede arkitekttegnede have med nye belægningssten, hvor der er etableret siddegrupper i skure.

Bemærk at alt inventar i ejendommen ikke medfølger, men kan indgå i en forhandling mellem parterne.

Anvendelse:
Ønsker du at åbne restaurant / café, drive cateringvirksomhed eller producere specialiteter - mulighederne er mange - er der her den helt optimale mulighed med disse rammer. Derudover er der den brugbare hal, som kan udlejes til f.eks. en håndværksvirksomhed, som mangler lagerplads eller et værksted.

Sælger har endvidere haft en positiv dialog med kommunen omkring fremtidige tiltag, der kunne øge omsætningen og kundetilgangen, herunder:
- Ombygning af hallen, således at hallen i stedet kunne bruges til festsal eller til afholdelse af marked med små salgsboder.
- Placering af ishus på grunden.
- Opførelse af orangeri i forlængelse af restauranten.

Ønsker du yderligere info eller en fremvisning af ejendommen, så kontakt Nordicals Erhvervsmæglere på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Restaurant
take away
Café

Økonomi

Pris i kr.
3.498.000,-
Pris pr. m² kr.
10.536,-
Årlige driftsudgifter kr.
16.276,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
49,-

Lokalet

Etage areal
332 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2400 m²

Faciliteter

Betongulv
Bjælker
Depotrum
Indgangsparti
Kundetoilet
Omklædningsfaciliteter
Parkering

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere