SENEST SET
FAVORITTER

Gl Grindstedvej 3, 7200 Grindsted

Facadejord ved 'Tingvejen' på 20.195 kvm

995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001214Type : Grunde

Ubebygget erhvervsgrund med særdeles synlig og lettilgængelig placering, ved byens nye dagligvareforretning i Starup-Tofterup

Nu sælges denne regulære erhvervsgrund i Starup-Tofterup, der har en særdeles god synlighed med ca. 150 meter facadejord direkte op mod den stærkt trafikerede ”Tingvejen”, og som ligger som nærmeste nabo til det nyopførte Dagli’Brugsen med tankanlæg og vaskehal.

Matriklen udgør i dag 22.411 kvm, men vil forinden en ny ejers erhvervelse blive ”renset” for ikke-brugbare arealer, således grunden vil andrage ca. 20.195 kvm og udgøre et godt, regulært areal.

Erhvervsgrunden erhverves derudover som den er og forefindes, hvorfor køber selv skal betale tilslutningsafgifter til el, vand og evt. varme (naturgas) direkte til Evonet, Tofterup Vandværk og Ørsted. Mht. kloaktilslutning udgør tilslutningsafgiften hertil kr. 64.500 inkl. moms pr. påbegyndt 800 kvm bebyggelse.

Da salg af byggegrunde som udgangspunkt tillægges moms, skal køber påregne, at købe-summen på kr. 995.000 vil blive tillagt moms.

Hele grunden er omfattet af ”Lokalplan nr. 22.01.L01”, der regulerer et erhvervs- og butiks-område i Tofterup, som også omfatter den nyopførte Dagli’Brugs ved siden af. Lokalplanen blev udarbejdet efter et ønske fra en lokal arbejdsgruppe i Starup-Tofterup, og med det for-mål at give mulighed for opførelse af en dagligvarebutik, tankanlæg med tilhørende vaskehal samt lettere industri og servicevirksomheder. Under lettere industri hører mindre fremstil-lingsvirksomhed, håndværks- og servicevirksomhed. Servicevirksomhed kan også inkludere et spisested på op til 100 kvm.

Eftersom sælger af nærværende grund er Kvickly Varde, som ejer og driver Dagli’Brugsen og det tilknyttede tankanlæg samt vaskehal, er det dog ikke tilladt på den ubebyggede matrikel at drive dagligvarehandel, vaskehal eller tankstation. I stedet er matriklen oplagt til lettere industri og servicevirksomheder, idet synligheden og den trafikale tilgængelig her er fremragende. Og med en bebyggelsesprocent på 45 %, må der som udgangspunkt bygges op til 9.087 kvm – dette i en bygningshøjde på helt op til 10 meter (skorstene, ventilationsanlæg o.l. undtaget). For nærmere oplysninger om lokalplan og byggegrunden i øvrigt – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Starup-Tofterup består af to små landsbyer, som over årene er vokset sammen og som ligger på hver sin side af 'Tingvejen'. Starup-Tofterup ligger i den østlige del af Varde Kommune. Byen har ca. 1000 indbyggere og er en velfungerende landsby med de nødvendige dag-ligdagsfaciliteter – såsom en god folkeskole (8 klassetrin), børnehave og SFO. Derudover har byen et aktivt sports- og foreningsliv, som nyder stor lokal opbakning. Ca. 7 km fra byen ligger det velkendte idrætscenter 'Helle Hallen', der rummer en svømmehal, to store haller samt gymnastiksale.

Kun et par stenkast fra nærværende byggegrund ligger rundkørslen i Tofterup, der forbinder byen med Tingvejen og Varde Landevej. Herfra er der kun 12 minutters kørsel (14 km) til Grindsted mod nordøst, 18 minutters kørsel (23 km) til Varde mod vest og 17 minutters kørsel (21 km) til Korskro mod sydvest og den nærmeste motorvejsafkørsel – Motorvej E20 mellem Kolding og Esbjerg.

Økonomi

Pris i kr.
995.000,-
Pris pr. m² kr.
49,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
20195 m²

Faciliteter

Hall

Teknik

Ventilationsanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere