SENEST SET
FAVORITTER

Sejrsvej 80, 6300 Gråsten

Stor grundstykke - fleksibel lokalplan

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2049902Type : Grunde

Attraktiv projektmulighed

Attraktiv projektmulighed i Rinkenæs - stor grund på 31.721 m2 med adgang fra Sejrsvej. En sjælden mulighed for projektudviklere der ønsker at skabe et varieret bolig- og erhvervsområde eller lign. Dette udgør er en spændende mulighed for at skabe et levende samfund med en blanding af boliger og erhvervsejendomme i et allerede etableret byområde.

Rinkenæs er en hyggelig by i Sønderjylland med kort afstand til Gråsten. I Rinkenæs findes i dag forskellige boligområder, campingpladser, golfbane ved det velkendte hotel Benniksgaard samt flot natur og nærhed til vandet. I Gråsten er der gode indkøbsmuligheder og disse er kun en kortere køretur fra Rinkenæs. Herudover er grunden beliggende ca. 15 min. kørsel fra grænsen til Tyskland. Større byer som Sønderborg og Aabenraa ligger ca. 20-25 minutter fra grunden i bil. Her er ligeledes mange valgmuligheder indenfor indkøb, restauranter og oplevelser.

Lokalplanen tillader forskellige anvendelsesmuligheder herunder boligformål, liberale erhverv og mindre butikker. Området kan bebygges med åben/lav og tæt/lav bebyggelse. Bebyggelsesprocenten for parcelhusgrunde vil være max. 25 % og for tæt/lav-, etage-, erhvervs- og butiksbebyggelse vil bebyggelsesprocenten være 40 %.

Grundstykket her på Sejrsvej 80 er en spændende mulighed for at skabe et levende og mangfoldigt område i byen, der omfatter boliger, liberale erhverv og mindre butikker. Med den fleksible lokalplan og variationen i bebyggelsesprocenter kan dette område tilpasses forskellige projektmål og ideer. Kontakt os for yderligere oplysninger og udforsk potentialet.

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Pris pr. m² kr.
79,-
Årlige driftsudgifter kr.
5.106,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
31721 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere