SENEST SET
FAVORITTER

Pytgade 13A, 6400 Sønderborg

God investeringsmulighed

2.100.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 20497Type : Grunde

Investér i moderne boliger i Sønderborg Øst

Denne projektgrund på 5.374 m2 repræsenterer en spændende mulighed for investorer, der ønsker at deltage i udviklingen af moderne boliger i et eftertragtet område. Med tilladelse til opførelse af 14 boliger af 124 kvadratmeter i to etager, har du mulighed for at bidrage til skabelsen af en attraktiv og bæredygtig boligløsning.

En af de største fordele ved denne investering er de allerede udførte jordbundsundersøgelser. Dette sikrer en problemfri byggeproces og minimerer risikoen for uforudsete udfordringer relateret til jordbundsforholdene.

Beliggenheden er ideel, da den kombinerer rolige omgivelser og natur med praktisk adgang til indkøbsmuligheder. Det er en attraktiv mulighed for familier og enkeltpersoner, der ønsker at bo tæt på naturen uden at ofre bekvemmelighederne ved bylivet.

Investeringen i Pytgade 13A giver dig mulighed for at være med til at forme fremtidens boligmarked i dette område. Vores mål er at skabe moderne og komfortable boliger, der vil tiltrække potentielle købere og sikre en sund økonomisk afkast på din investering.

Vollerup er Sønderborgs østligste bydel med blot 5 km til Sønderborg Centrum og 3 km til Sønderborgs store indkøbsområde "Center øst". Der er en god infrastruktur med let adgang til offentlig trafik samt tæt på omkørselsvejen omkring Sønderborg, som har adgang til Sønderborg motorvejen.

Økonomi

Pris i kr.
2.100.000,-
Pris pr. m² kr.
391,-
Årlige driftsudgifter kr.
66.996,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5374 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere