SENEST SET
FAVORITTER

Strandbygade 24, 6700 Esbjerg

Ejendom med stor synlighed

12.100.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3860-SType : Kontor

Ejendom med god tilgængelighed nær indre by og Esbjerg Havn

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder nu denne spændende kontor- og forretningsejerlejlighed til salg.

Beliggenhed:
Ejerlejligheden er beliggende i en markant ejendom i indre Esbjerg, der rummer både kontorenheder, fitness centre, speciallægeklinik og boliger.
Ejerlejligheden har en stor synlighed mod den aktive og tættrafikkerede Strandbygade. I området findes alt hvad centrum tilbyder, fra Musikhuset til gågaden og diverse caféer, til en mangfoldighed af virksomheder - såvel kunder som potentielle samarbejdspartnere.

I centrum er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der er gode forbindelser til og fra lokationen med offentlig transport. Der er endvidere p-kælder under bygningen med direkte adgang til lokalerne via egen elevator.

Beskrivelse:
Ejendommen er jf. BBR opført i 1978 til-/ombygget i 2019.

Tidligere Spar Nord lokaler er indrettet med præsentable kontorlokaler som fremstår i flot stand. Storrumskontor, med 6 mødelokaler - disse kan også bruges som selvstændige kontorer. Lokalerne er meget imødekommende, og er forsynet med ventilation efter nyeste standarder. Flot stor kantine, med fuld køkkenfacilitet. Det indskudte dæk indeholder stort mødelokale, til dette lokale er der også selvstændig køl på ventilationen. Pæne toiletter - 3 stk. hvoraf det ene ligeledes indeholder brusekabine. Lokalerne har 2 indgang, en fra for facaden, og 1 fra P-kælderen via elevator direkte op i lokalet. Samlet areal er 806 m².

Det ledige lejemål er 136,5 m² med egen indgang via trappe fra gaden, så det er nemt for kunder og leverandører at finde lokalerne. Facaden mod Strandbygade udgøres af en stor vinduesfacade, hvilket giver en lejer gode eksponeringsmuligheder, og desuden et dejligt lysindfald i lejemålet. Indretningen består af et indbydende kontorlandskab, mødelokaler, depot-/printerrum, et pænt køkken og toilet. Lejemålet fremtræder lyst og pænt, og i rigtig flot stand - Her er alle de nødvendige faciliteter til god og optimal kontorvirksomhed. Ligeledes vil de kunne anvendes til mange former for klinik.

Det udlejet lejemål på 214 m² er udlejet til Nybolig, lejemålet er ligeledes med indgang via trappe fra gaden. Lejemålet ligger på hjørnet af Strandbygade og Tordenskjoldsgade med god stor vinduesfacade. Indretningen består af et indbydende kontorlandskab, mødelokale, depot-/printerrum, et pænt køkken og toilet. Lejemålet fremtræder lyst og pænt, og i rigtig flot stand.

Anvendelse:
Med sin attraktive beliggenhed og fleksible indretning byder lejemålet på mange muligheder for anvendelse. Lokalerne egner sig til langt de fleste kontor- og serviceerhverv, f.eks. inden for revision, rådgivning, bureau-, arkitekt- eller ingeniørvirksomhed.

Forhør nærmere og aftal en fremvisning på 76110160.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
12.100.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
314.692,-
Pris pr. m² kr.
10.467,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
272,-
Årlige driftsudgifter kr.
137.079,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
119,-

Lokalet

Etage areal
1156 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5668 m²

Faciliteter

Depot
Brusekabine
Toilet
Kantine
Kontorlandskab
Kælder
Køkkenfacilitet
Mødelokale
Parkeringsmulighed
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator
Køl
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere