SENEST SET
FAVORITTER

Andrupvej 0, 6705 Esbjerg Ø

100.000 m² projektgrund sælges

25.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3873-SType : Grunde

Optimal beliggenhed ud til motorvej E20

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder en 100.000 m² stor projektgrund til salg. Det er muligt at udstykke grunden i mindre arealer. Grundstykket er omfattet af to delområder i lokalplanen. I det ene delområde kan der etableres parkeringsplads, ladestation, restauration eller lignende. I det andet område kan der etableres industri, engros, transport eller logistik erhverv inden for miljøklasse 5-7. Efter konkret vurdering kan der i delområdet desuden etableres industri-, engros, areal- eller energikrævende erhverv.

Beliggenhed:
Grunden er beliggende på Andrupvej med stor synlighed ud mod motorvej E20 ved rundkørslen med afkørsel til Vestjystvej, Kjersing Ringvej og Andrupvej. Fra grunden er der kort afstand til det attraktive industriområde Kjersing, og afstanden til Esbjerg Havn er ligeledes indenfor kort afstand.

Beskrivelse:
Grunden er i alt 100.000 m², og består af et regulært areal. Arealet udstykkes fra en større landbrugsejendom.

Kommunens lokalplan nr. 10-030-0008 for Erhvervsområderne ved Esbjerg N er gældende for området, og denne bestemmer bl.a. følgende: Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 90. Bebyggelsen må opføres med en maks højde på 45 m.

Grunden er omfattet af følgende delområder:

Delområde lV for så vidt angår ca. 5.800 m². Der kan etableres parkering, ladestation, restauration eller lignende indenfor miljøklasse 3-5.

Delområde lll for så vidt angår ca. 94.200 m². Der kan etableres industri, engros, transport eller logistik erhverv inden for miljøklasse 5-7. Efter konkret vurdering kan der i delområdet desuden etableres industri-, engros, areal- eller energikrævende erhverv.

Anvendelse:
Grunden kan for så vidt angår arealet i delområde IV anvendes til parkeringsanlæg, tankstation, fastfoodrestaurant m.v.

Grunden kan for så vist angår arealet i delområde lll anvendes til større pladskrævende engrosvirksomheder samt til lager- og logistik formål. Den fantastiske placering tæt på motorvejen gør ligeledes grunden særligt egnet til transportrelaterede erhverv.

Kontakt os allerede i dag og forhør nærmere på tlf. 7611 0160

Økonomi

Pris i kr.
25.000.000,-
Pris pr. m² kr.
250,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
100000 m²

Faciliteter

Parkering
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere