SENEST SET
FAVORITTER

Toldbodvej 8, 6330 Padborg

Kontorejendom

695.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214844Type : Kontor

Ejendom beliggende i Padborg Transportcenter

Ejendommen er placeret centralt i Padborg Transportcenter og er beliggende på en lejet grund.

Den eksisterende lejekontrakten løber til 2032. Dog er der mulighed for en ny lejekontrakt med løbetid på 20 år jf. kontrakt med Aabenraa kommune.

Ejendommen er ideel til virksomheder, der ønsker en central placering i Padborg indenfor transport- og logistiksektoren.

Ejendommen har en facade i røde sten og præsenterer sig pænt i det omkringliggende miljø. Den er bygget med solide materialer og er blevet vedligeholdt løbende. I 2023 er der isat nye træ/alu vinduer med 3 lags lydisolerende glas, på den vestvendte side af ejendommen. Ydermere er der installeret luft til luft varmepumpe. Indvendigt indeholder ejendommen rummeligt kontorlokale.

Der er P-pladser direkte ved ejendommen, og der er også nem adgang til offentlig transport, herunder tog- og busstation, hvilket gør det praktisk for medarbejdere og besøgende at komme til og fra stedet. Der er også gode forbindelser til motorvejsnettet
Padborg Transportcenter er et vigtigt logistikknudepunkt i regionen og tilbyder et bredt udvalg af tjenester og faciliteter til virksomheder inden for transport- og logistiksektoren. Den centrale beliggenhed af ejendommen giver lejerne mulighed for at drage fordel af dette velfungerende forretningsmiljø og potentielle synergier.

Samlet set er Toldbodvej 8 i Padborg en kontorejendom beliggende centralt i Padborg Transportcenter. Ejendommen er i god stand og tilbyder moderne faciliteter og en ideel beliggenhed for virksomheder inden for transport- og logistiksektoren.

Økonomi

Pris i kr.
695.000,-
Pris pr. m² kr.
2.439,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.595,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
139,-

Lokalet

Etage areal
285 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

P-plads

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere