Erhvervsejendomme til salg på Sjælland

Her på siden bliver du præsenteret for alle erhvervsejendomme til salg på Sjælland, som har både bolig og erhvervslokaler til rådighed. Du får det fulde overblik over erhvervslokaler og -ejendomme til salg på hele Sjælland, og derfor er der også gode chancer for, at du finder den helt rette erhvervsejendom til salg i dag.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Erhvervsejendomme til salg på Sjælland

Her på siden får du vist de erhvervsejendomme, hvor der er blandet privat bolig og erhverv i. Dermed kan du drive din virksomhed fra dit eget hjem, hvilket kun er steget i popularitet over de sidste par år.

Typen af erhverv du kan drive fra erhvervsejendomme til salg på Sjælland varierer fra ejendom til ejendom. Det kan blandt andet afhænge af ejendommens faciliteter, området og størrelsen på ejendommen.

Typisk kan du finde erhvervsejendomme med blandet bolig og erhverv inden for følgende erhvervstyper:

Har du andre idéer til, hvad du gerne vil bruge erhvervsejendommen til, så er der generelt masser af muligheder og potentiale i de forskellige erhvervslokaler.

Erhvervsejendom i de store byer

Du kan finde erhvervsejendomme til salg på Sjælland i både de store og små, sjællandske byer. Når der er tale om både bolig og erhvervsejendomme i én og samme ejendom, er der altså massevis af potentiale for en god forretning og et godt hjem i mange byer.

Vi vil gennemgå mulighederne for at finde en erhvervsejendom til salg i fire store byer på Sjælland.

Erhvervsejendom til salg med blandet bolig og erhverv i Køge

Køge er en central by på Sjælland, hvor du nemt kan komme til resten af Sjælland. Køge er en gammel handelsby med hyggelige gader og massevis af erhverv.

På grund af motorvejen har det aldrig været lettere at komme rundt - uanset om du skal til Næstved, Ringsted, Vordingborg eller Roskilde.

Derfor er interessen for en erhvervsejendom til salg i Køge også stigende.

Find erhvervsejendomme til salg i Roskilde

Roskilde er, ligesom Køge, også en gammel handelsstad. Roskilde er en attraktiv by med både attraktioner og massevis turister - særligt under ugen for Roskildefestivalen.

Så hvis du gerne vil have en ejendom med bolig og erhverv i en pulserende by på Sjælland, bør du overveje at finde en erhvervsejendom til salg i Roskilde.

Køb erhvervsejendom med bolig og erhverv i Ringsted

Ringsted finder du nogenlunde i midten af Sjælland og du kan næsten ikke undgå at komme forbi Ringsted på din vej mod Vestsjælland, Odense eller Jylland.

Ringsted er særligt kendt for sin store outlet, som tiltrækker folk fra nær og fjern. Derudover er Ringsted også en af de ældste byer på Sjælland, hvilket den charmerende arkitektur vidner om.

Drømmer du om en charmerende by, hvor gammelt og nyt mødes, så kan du overveje at finde en erhvervsejendom til salg i Ringsted.

Erhvervsejendomme til salg i Næstved

Næstved har mange voksenuddannelsescentre og skoler, som særligt gør byen attraktiv for familier og unge mennesker. Derudover finder du mange kulturarrangementer, og forlystelsesparken bon-bonland er også tæt på byen.

Næstved er præget af den middelalderlige arkitektur og de mange museer. Derudover er Næstved en by i vækst.

Så leder du efter det ideelle sted at bo og drive virksomhed for dig og din familie, så kan du overveje at lede efter erhvervsejendomme til salg i Næstved.

Se mere om en specifik erhvervsejendom til salg på Sjælland

Du kan kontakte den ansvarlige mæglere for mere information. Det er helt gratis og uforpligtende at kontakte mæglerne med diverse spørgsmål. I denne sammenhæng vil det nok også være relevant at spørge den ansvarlige mægler omkring ejendomsbeskatningen, værdistigningen og eventuelt skattefradrag. 

De seneste år er det blevet mere populært at blande bolig og erhverv i samme ejendom. Derfor er det ikke sikkert du kan finde den drømmeejendom du leder efter her. Hvis du ikke kunne finde den ejendom du søgte, så vil Ejendomstorvet anbefale dig at oprette en søgeagent.

En søgeagent vil give dig besked når en ny erhvervsejendom på Sjælland bliver sat til salg. Det kræver blot en profil på Ejendomstorvet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er erhvervsejendomme med blandet bolig og erhverv?

Erhvervsejendomme med blandet bolig og erhverv er ejendomme, hvor du må drive erhverv og bolig samtidig. Det kan blandt andet være en butik med tilhørende bolig, et kontor eller lager med tilhørende bolig osv.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvorfor er det gratis at søge efter erhvervsejendomme med blandet bolig og erhverv på Ejendomstorvet?

Alle søgninger efter erhvervslokaler og -ejendomme er gratis på Ejendomstorvet. Vi er en forening, som ønsker at få udbud og efterspørgsel til at mødes, og det gør vi bedst ved, gratis, at præsentere hele udbuddet af erhvervsejendomme til dig.

Er der erhvervsejendomme med blandet bolig og erhverv til salg på Sjælland lige nu?

Der er flere erhvervsejendomme med kombineret bolig og erhverv til salg på Sjælland lige nu. Du kan se det fulde udbud på Ejendomstorvet.