SENEST SET
FAVORITTER

Karen Olsdatters Stræde 6, 4000 Roskilde

Bogtrykkerens Arv: Første Gang Til Salg uden for Familien

8.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600224Type : Andre typer

Historisk murermestervilla centralt i Roskilde. Ejendommen strækker sig over 3 etager og er delvist registreret som erhverv.

Murermestervillaen, Karen Olsdatter Stræde 6, blev opført af bogtrykker Felix Møller lidt før århundredskiftet. Da bogtrykkeriet var i fuld sving, var der ansat ca. 10 medarbejdere. Senere gik virksomheden i arv til nevøen Svend Pedersen og derefter af hans søn Bo, som var oldefar og farfar til de nuværende ejere og sælgere af ejendommen, som overtog ejendommen i efteråret 2020. Den historiske kælder rummer stadig det originale inventar fra Felix Møllers trykkeri.

For første gang nogensinde er det nu muligt at overtage Karen Olsdatter Stræde 6 i Roskilde uden for familie. En ejendom med historie og sjæl, på en yderst attraktiv beliggenhed midt i Roskilde by – med flot udsigt til Roskilde Domkirke blot 150 meter derfra.

Opført i 1895 har ejendommen gennem tiden gennemgået renoveringer med respekt for dens mange originale detaljer. Det samlede etageareal for ejendommen er på 342 m², hvoraf beboelsesarealet jf. BBR er 59 m² for bygningens 2. sal – hvor det her skal nævnes den tilhørende altan med udsigt over den nordvestlige del af Roskilde.

1. salen er jf. BBR registeret som erhverv på 81 m², men har en planløsning, der gør det let evt. at indrette som bolig, hvis man ønsker at anvende etagen til dette. Det samme er tilfældet for stueetagen, der strækker sig hele 121 m², hvor køkken-/spisestueområdet med adgang direkte til den lukkede baggård samt lækkert ovenlys, har gennemgået en totalrenovering. Bag ejendommen findes en mindre baggård med plads til parkering, hyggekroge til udendørs spisning, et skur og andre faciliteter – en sjælden luksus i centrum af Roskilde.

Ejendommen sælges tom ved overtagelse, og som ny ejer har man mulighed for enten at flytte ind i Felix Møllers gamle bogtrykkeri eller vælge at udleje det helt eller delvist. På grund af ejendommens opdeling mellem bolig og erhverv åbnes der op for muligheder såsom opdeling i ejerlejligheder samt konvertering af erhvervsdelen til bolig.

Derfor kan denne sjældne perle med historie, karakter og et væld af muligheder for fremtidig anvendelse nu blive din – for første gang siden opførelsen tilbage i slutningen af 1800-tallet.

Ejendommen har en bevaringsværdi kategori på 6, som anses for at være en middel bevaringsværdi. Der kan være områder for ejendommens ydre fremtræden, hvor kommunen har nogle ønsker herom som skal respekteres.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhverv

Økonomi

Pris i kr.
8.995.000,-
Pris pr. m² kr.
26.301,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
342 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
223 m²

Faciliteter

Altan
Baggård
Kælder
Parkering
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere