SENEST SET
FAVORITTER

Mariagervej 501A, 8981 Spentrup

RANDERS NORD/HVIDSTEN - Landligt beliggende ejendom på en

1.798.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000439Type : Andre typer

Ejendommen er tidl. tømrerværksted med bolig, fremstår meget velholdt og lige til at gå til, her er et hav af

Engang var Mariagervej 501 en fuldkommen tømrerforretning der husede byens tømrer-/snedkerforretning - i dag er det en ejendom, der lader drømmene gå i opfyldelse. Det kan ikke være anderledes, når udbygningerne stadig er intakte, velholdte, opdaterede og oplagte til enten erhverv, hestehold på hobbyplan eller hobbymekanikeren, mens selve grunden på ca. 2,7 ha også giver muligheder.
Ejendommen trækker sig godt væk fra landevejen med træer, der afgrænser huset fra trafikken. I får altså herligheden for jer selv med den 2,7 ha store matrikel som rammen om jeres nye hverdag. Her er selve haven en lukket oase med masser af plads til at lege med ungerne og træne med hunden, og hele herligheden hegnet. Mens I på gårdspladsen kan sidde og sole jer, er der også masser af muligheder for at anlægge regulære terrasser, så I virkelig kan nyde tilværelsen midt i naturen. Stuehuset byder på en rigtig god og veldisponeret planløsning med centralt beliggende køkken/alrum med udg. til have/terrasse, 3 regulære værelser og soveværelse. En stor lys og regulær opholdsstue m/udgang til haven, samt rummeligt flisebadeværelse med hjørnebrus.
Indretningen er gennemgående lys og indbydende med hævede lofter og overvejende klinkegulve og der skabes samtidig en velkendt, landlig kontrast af de flotte sprossede vinduer. Køkkenet er enormt praktisk med masser af skabsplads, alt i hårde hvidevarer og muret ½-mur mod alrummet.  Og hvor man skulle tro, at vi var færdige, mangler vi måske det vigtigste: Udhusene!! Disse viser sig som stort isoleret værksted/garage med gulvvarme og aut. port, herfra indgang til fyrrum hvorfra der er videre udgang til stort hal/værksted/lager med stor port - kan også bruges til stald for hestehold! - eller hvor I blot kan udnytte volumen til opbevaring af diverse møbler, ting og sager. Også erhverv er en mulighed. Et så at sige uendeligt potentiale!

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
1.798.000,-
Pris pr. m² kr.
3.257,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.224,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
44,-

Lokalet

Etage areal
552 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
26595 m²

Faciliteter

Garage
Opholdsstue
Terrasse
Port
Køkken
Lager

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere