SENEST SET
FAVORITTER

Nærumvænge Torv 8, 2850 Nærum

Velholdte og indretningsvenlige lokaler

2.450.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9224Type : Kontor

Velholdte og indretningsvenlige erhvervslokaler centralt i Nærum

Er du på udkig efter gode og veletablerede rammer til f.eks. at drive klinik? Eller ønsker du et centralt og velindrettet kontor for din virksomhed? Ja, så har vi en spændende kandidat på hånden med disse lyse og indbydende lokaler, som du nu kan få lov at disponere over og anvende efter behov.

Mulighederne er i hvert fald mange, og uanset hvilken slags virksomhed, du har i tankerne, vil den få gode vilkår her. Der er nemlig godt med lysindfald samt pæne, lyse og velholdte flader indenfor. Lokalerne er på nuværende tidspunkt indrettet som tandlægeklinik, men kan også nemt omdannes til f.eks. kontor.

Helt lavpraktisk åbner hoveddøren op til et højloftet lejemål med et rummeligt ankomstlokale, hvor en skranke og et par ventepladser fint kan etableres, og herfra er der adgang til to klinikrum samt et stort kontor. Desuden er det værd at nævne, at der er praktiske faciliteter i form af to brugbare disponible rum og ikke mindst et pænt og funktionelt køkken med bl.a. keramisk kogeplade og køleskab med rig mulighed for at indrette en spiseplads. Derudover er der en vaskesøjle.

På gangen er et toilet som deles med to andre virksomheder, idet man som køber af denne klinik ligeledes bliver køber at 1/3 af lejlighed 29 som er et toilet.

Lokalerne finder du på første sal i en flot veletableret ejendom, tegnet af professor Palle Suenson, der deles med andre erhverv. I stueplan ligger bl.a. forskellig detail- og dagligdagshandel, hvorfor du kan være sikker på et godt kundeflow. Ja, faktisk kunne beliggenheden ikke blive meget bedre end her ved indgangen til torvet midt i Nærum. Her er der gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren, og du giver din virksomhed base lige der, hvor alle de lokale klarer sine daglige gøremål. Derudover er der både nem adgang til Helsingørmotorvejen, ligesom du på et par minutter kan smutte over til Nærum Station og dermed let forbindes til resten af Nordsjælland såvel som til Hovedstaden.

Forslag til anvendelse

Klinikrum
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.450.000,-
Pris pr. m² kr.
28.161,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.887,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
217,-

Lokalet

Etage areal
87 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
17917 m²

Faciliteter

Toilet
Spiseplads
Parkeringsmulighed
Køkken
Kontor

Teknik

Køleskab

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere