SENEST SET
FAVORITTER

Hadsundvej 38A, 9550 Mariager

Flot og idyllisk beliggende Bed & Breakfast

14.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7028 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 892514631Type : Hotel & Restaurant

Idylliske Jomfrubakken beliggende mellem Mariager og Hadsund udbydes til salg

Idylliske Jomfrubakken beliggende mellem Mariager og Hadsund udbydes til salg

Nu udbydes muligheden for at købe ejendommen Hadsundvej 38A, som huser det anerkendte Jomfrubakken.

Jomfrubakken har en lang og spændende historie og blev opført for mere end 200 år siden, hvor de første bygninger stod færdigt i 1807. Historien er bevaret på flere af dele af den faste ejendom, og ejendommen er oprindelig opført som Provstegård.

Ejendommen består af flere bygninger, herunder nydelig og historisk privatbeboelse opført i 1807, som er bevaret med respekt for den klassiske stil.
Her findes 361 m² under tag, i 2 plan samt kælder.

Erhvervsdelen rummer Jomfrubakken som er et anerkendt B&B, samt afholdelse af bryllupper, konfirmationer, og konferencer og møder.

Jomfrubakken har en lang historie med at afholde bryllupper, hvor der findes mulighed for at blive viet på Jomfrubakken både borgerligt og kirkeligt, i naturlige og smukke omgivelser med udsigt til Mariager fjord.

Der findes flere bygninger til drift af Jomfrubakken. Venstre længe, også kaldet ”Jomfruhulen” blev ombygget af sælger i 2004, og fungerer som B&B på i alt 143 m² og har 4 værelser, flere badeværelser, stue og køkken, og kan huse 10 overnattende gæster.

Højre længe som er den større del af Jomfrubakken, og brændte tilbage i 2012 og blev genopført i 2013 i klassisk stil med stråtag og 2-plan, i alt 638 m².
Her er kræset om detaljerne, med pejsestue på 1. sal med udsigt, ovenlys i stråtaget, stor højloftet sal med hyggelige detaljer, funktionelt køkken/depot, samt 10 værelser med plads til ca. 32 overnattende gæster, og et gennemført fuldmuret byggeri med tidssvarende lydkrav, så der kan afholdes fest i salen, og gæster kan trække sig efter behov og kan gå på værelset hvor der er ro.

Der findes et velfungerende træpillefyr fra 2012 der forsyner hele ejendommen med varme.

Sælger har boet i ejendommen indtil for nylig, og driver fortsat Jomfrubakken, indtil der er fundet en køber, og der findes bookinger for 2024, som køber kan træde ind og drive videre.

Alt i alt en gennemført ejendom, til fortsat anvendelse som beboelse, samt drift af Jomfrubakken, hvor sælger søger en køber, der har en drøm om at føre Jomfrubakken videre.

Forslag til anvendelse

B&B

Økonomi

Pris i kr.
14.000.000,-
Pris pr. m² kr.
12.259,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1142 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10757 m²

Faciliteter

Depot
Kælder
Stråtag
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere