SENEST SET
FAVORITTER

Harkenvej 8, 9800 Hjørring

Rakkeby Forsamlingshus

675.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2022 XX XX Se nummer
E-mail xx@byens-maeglere.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 17658Type : Hotel & Restaurant

Virkelig en fin bygning

Forsamlingshuset, som har været genstand og samlingspunkt for utallige fester og begivenheder siden 1917, hvor det blev opført, skal nu sælges. Bygningen fremstår særdeles velholdt med hvidmalet murværk og med rødt decratag. Der er plast-termovinduer overalt.

Først møder du en stor og åben entre med adgang til lidt gardrobeplads og tillige 2 gode toiletter, samt handicaptoilet, og der er tillige lavet skrånende rampe, således at kørestolsbrugere og gangbesværede har let adgang til lokalerne. Der er stor og lys sal med plads til op til 120 siddende gæster og i enden af salen er der lille tilstødende rum. Der er afslebne fyrretræsgulve og der er rundbuet loft helt til kip. Der er lille bar og der er fra salen udgang til træterrasse mod nord-vest og der er såvel fra entreen som fra salen adgang til stort og lækkert køkken med alt i installationer og nødvendigheder til et moderne og godkendt køkken. I et hjørne af køkkenet er der aflukket installationsrum med oleifyr og diverse andre installationer.

Bag ved køkkenet er der tilbygning med endnu et lille køkken som anvendes ved større arrangementer eller til lagerformål.

Der er 1200 liter overfladetank.

På grunden er der stor parkeringsareal, henlagt i græs.

Ejendommen vil også kunne anvendes til mange andre formål, velegnet til forening med behov for mødeaktivitet eller hjemsted for mad ud af huset.

Inventar, stole, borde, service og køkkenudstyr medfølger, dog kan der forefindes enkelte personlige ting, sælger medtager.

Forslag til anvendelse

Bar

Økonomi

Pris i kr.
675.000,-
Pris pr. m² kr.
3.610,-
Årlige driftsudgifter kr.
10.168,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
54,-

Lokalet

Etage areal
187 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
892 m²

Faciliteter

Handicaptoilet
Rampe
Parkeringsareal
Træterrasse
Toiletter
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere