SENEST SET
FAVORITTER

Tannisbugtvej 59, 9881 Bindslev

Blandet bolig og erhverv i Tversted

1.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91400336Type : Hotel & Restaurant

Mulighed for overtagelse af Peder Most i Tversted. Oplagt til: Cafe, Restaurant, Bodega, Galleri, Detail, Ferielejligheder mm.

• Mulighed for overtagelse af Peder Most i Tversted
• Blandet bolig og erhvervsejendom
• Oplagt til: Cafe, Restaurant, Bodega, Galleri, Detail, Ferielejligheder mm.
• Større gårdhave med plads til bl.a. udeservering og musik
• Nuværende drift – Peder Most – havde opstart i 1975

Blandet bolig og erhvervsejendom med mulighed for drift af egen cafe & restaurant samt bolig. Ejendommen har gennem en årrække været anvendt til Cafe Peder Most, som havde sin opstart i 1975. Ejendommen er beliggende ud til hovedgaden Tannisbugtvej, som løber fra Skagensvej og ned gennem Tversted by, til den smukke brede strand med nordvendt kystlinje mod Tannis Bugt.

Tversted er beliggende i første række til Nordjyllands naturskønne omgivelser og uforstyrret ro. Tversted har 535 (2022) fastboende indbyggere, og om sommeren stiger indbyggertallet med tusinder af turister. Byen er kendt for et rigt kunstmiljø, velsmagende mad, den hvide og brede sandstrand, Aabo Camping & Tannisby Camping og meget mere. Der er kort afstand til stranden, skoven, Tverstedsøerne og den omkringliggende inspirerende natur.

Ejendommen fordeler sig med 172 m² erhverv i stueplan og ca. 69 m² bolig på 1. sal. Bygningen er opført i 1907 og om-/tilbygget i 1991, med en større glastilbygning på ca. 60 m² anvendt til Cafe/Restauration. Den øvrige erhvervsdel har for nuværende karakter af kro/bodega. Der er indrettet krostue med plads til ca. 30 siddende gæster og yderligere 40 spisende i glastilbygningen. Hertil barområde samt større køkken til drift af restauranten. Der vil efter nærmere aftale være mulighed for at overtage nuværende inventar samt bestik mv. til ca. 100 gæster.

1. salen er anvendt til beboelse og indeholder en to-værelseslejlighed, som gøres ledig til købers brug.

I tilknytning til bygningerne er der et større gårdareal, som bl.a. er indrettet til parkering samt udeservering. Baggården giver en hyggelig stemning, og anvendes flittigt i sommerhalvåret, bl.a. med musikoptræden af lokale kunstnere. Det vil også være oplagt at anvende til udstilling hvis man ønsker at drive galleri eller anden detailsalg.

I baggården er der i 1985 opført en 50 m² stor fuldmuret garage, som i dag er anvendt til lagerbygning for driften af Peder Most. Bygningen fremstår pæn, og kan med fordel indrettes til forskellige formål.

Ønsker du fremvisning eller yderligere informationer, kontakt EDC Erhverv - Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Krostue
Bodega
Restauration
Café

Økonomi

Pris i kr.
1.595.000,-
Pris pr. m² kr.
5.317,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
300 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
646 m²

Faciliteter

Garage
Gårdareal
Parkering
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere