SENEST SET
FAVORITTER

Stockholmsgade 61, 2100 København Ø

Stor erhvervs ejerlejlighed - med masser af muligheder

4.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: TH-23002Type : Andre typer

Attraktiv beliggenhed

Ejendommen
Denne erhvervsejerlejlighed passer perfekt til dig, som har et ønske, om at åbne din egen café med koldtmads koncept. Lejligheden er indrettet med et stort kunde-/serviringsområde, hvor der er plads til ca. 40-60 siddende gæster. Hertil har lejligheden 2 adgangspartier, hvor den ene har adgang direkte for Dag Hammarskjölds Allé, og den anden for Stockholmsgade. Lejligheden har ligeledes to toiletter, som både kan anvendes af kunder og medarbejdere. Lejligheden har et funktionelt køkken, hvor der er plads til industrikøleskabe og -opvaskemaskine.

Beliggenhed
Ejendommen er centralt beliggende på det prestigefyldte Østerbro, hvilket gør den let tilgængelig fra hele byen. Det er et området præget af elegante bygninger, der giver en følelse af eksklusivitet. Lejligheden er inden for gåafstand til Østerport Station, hvilket giver nem adgang til S-tog, Metro, busser og regionaltog. Dette gør det bekvemt for medarbejdere og kunder at komme til ejendommen.

Området byder på anerkendte restauranter, caféer, butikker og supermarkeder. Ligeledes har man blandt andet Østerbrogade og Dag Hammarskjölds Allé inden for kort afstand, som tiltrækker kunder i området.

Der er flere parker og grønne omåder i nærheden herunder Øster Fælled, Kastellet og Fælledparken, hvor man kan nyde en pause i den grønne natur.

Muligheder
Der er mulighed for at opdele det store lokale i flere mindre rum, såfremt man ønsker en anvendelse til behandlere så som tandlæge, kiropraktor, frisør mm.

Udeservering kan også være en mulighed med accept og godkendelse fra kommunen og foreningen.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
4.000.000,-
Pris pr. m² kr.
21.277,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.839,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
164,-

Lokalet

Etage areal
188 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1003 m²

Faciliteter

Toiletter
Køkken

Teknik

Opvaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere