SENEST SET
FAVORITTER

Kongelundsvej 37, 2300 København S

Kombiner dit hjem med dit erhverv eller hobby

6.795.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 114057682Type : Andre typer

Gode transportmuligheder med busser og metrostationer i nærheden

• Charmerende beliggenhed nær Amager Strandpark i København
• Kombination af bylivets bekvemmeligheder og naturens skønhed
• Gode transportmuligheder med busser og metrostationer i nærheden
• Kort gåafstand til Amager Strandpark med solrige strande og rekreative områder
• Omgivet af grønne områder og parker

Nu har vi fornøjelsen af at præsentere denne spændende ejendom med blandet bolig og erhverv. Her får man 144 m² bolig + 132 m² kælder og 127 m² erhverv + et stort værksted på 89 m². Her får man altså en unik mulighed for at få et københavnerhjem med masser af plads og anvendelsesmuligheder!

Huset er opført i 1948 og har fået nyt tag i 2013. Huset fremstår generelt i rigtig god stand og sælger har passet rigtig godt på huset igennem deres ejertid. Huset er opvarmet med fjernvarme og har energimærke D.

Boligdelen indeholder i stueplan entré, nyere badeværelse, værelse som oplagt kan bruges som kontor og sidst men ikke mindst det store køkken-alrum og stue i ét. Der er ingen tvivl om at dette er husets hjerte og her familien samles. Fra stuen er også videre udgang til den store overdækket terrasse på 28 m². og herfra er nedgang til den skønne baghave – en sand lille oase med flere solkroge og lille fiskedam. Husets 1. sal indeholder 3 soveværelser. Kælderen fremstår ligeledes i virkelig god stand og er yderst anvendelig. Her findes stort badeværelse samt tre disponible rum.

Erhvervsdelen består i dag af en butik i stueplan, hvor sælger i dag har antikvitet. Derudover er der på 1. salen store lyse nymalede lokaler bestående af både køkken, badeværelse, stort mødelokale samt kontor. Således er der flere anvendelsesmuligheder heroppe. Derudover findes der et kæmpe stort værksted / garage på grunden på hele 89 m². Det er altså ikke plads man kommer til at mangle i denne ejendom. Den store værkstedsgarage er ideel til håndværkeren, hobbymekanikeren, til lager eller andet. Der er masser af anvendelsesmuligheder – det er blot fantasien der sætter grænser.

Området er også utrolig populært og har været i rivende udvikling med især Ørestad i spidsen. Med denne bydels udvikling har man fået Fields, indkøb, metrostation, spisesteder, skoler, gymnasium m.m. indenfor kort afstand og derudover skal man ikke glemme, at man har Københavns største grønne ”legeplads” i form af Kalvebod Fælled lige i forlængelse af Ørestad! Derudover kan de daglige indkøb klares i den store nyere Netto eller Lidl på Kongelundsvej.

Er du nysgerrig efter at se og høre mere? Så skynd dig at bestille en fremvisning eller tilmeld dig åbent hus. Vi glæder os til at vise dig rundt!

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
6.795.000,-
Pris pr. m² kr.
13.811,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
492 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
835 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Kælder
Mødelokale
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere