SENEST SET
FAVORITTER

Viebæltet 1, 5700 Svendborg

4-5.000 m2 projektejendom i Svendborg

11.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7513 XX XX Se nummer
E-mail xx@edamjensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 7000BType : Andre typer

Velegnet til boligbyggeri - privat eller alment - med erhverv i stueetagen - stor synlighed

Den fra filmen Solkongen kendte ejendom Viebæltet 1, tæt på Svendborg Centrum ud til stærkt trafikeret indfaldsvej, hvor vi bl a også finder McDonalds, kan nu købes og udvikles til bolig- og erhvervsbyggeri. Har i mange år været anvendt til salg af hårde hvidevarer inden for Skousen-kæden.
Der er på ejendommen 7 boliglejemål og 3 erhvervslejemål, der skal respekteres. De 2 erhvervslejemål er nyindgåede og huser genbrugsbutikker, der kan opsiges med 3 mdrs varsel uden erstatning. De resterende lejemål kan enten forblive eller køber må forhandle med lejerne om flytning og genhusning. Erhvervslejeren - ejendomsmægler - har tidligere vist interesse for at købe denne del af ejendommen (7 boliger og 2 erhvervslejemål) og skønnes fortsat at have interesse herfor.
Grunden er 1.965 m2 og meget synlig.
Stueetagen kan passende anvendes til erhverv (må ikke anvendes til dagligvarer, men yderst velegnet til udvalgsforretninger, f eks køkkener, hårde hvidevarer, mailing mv eller til drive in restaurant, liberalt erhverv, klinik el lign).
Vi skønner, at der i alt kan bygges 4-5.000 m2 nyt på grunden i op til 4-5 etager, måske mere, men dette beror på en nærmere forhandling med Svendborg kommune, der gerne ser flest mulige boliger på ejendommen samt på købers projekt.
Bygger man endnu mere i højden, vil de øverste boliger kunne få en flot udsigt over Svendborgsund og Svendborg by, da grunden i forvejen ligger ganske højt.
Nybyggeri på grunden vil kræve ny lokalplan tilpasset det aktuelle projekt, køber påtænker.
Svendborg har de senere år tiltrukket mange bosættere fra Odense og andre dele af Fyn, men også folk fra København har fået øjnene op for Svendborg som en mulig bosætningsby, især kendt for sin spændende maritime historie.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Pris i kr.
11.500.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
677.284,-
Pris pr. m² kr.
7.682,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
452,-
Årlige driftsudgifter kr.
163.301,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
109,-

Lokalet

Etage areal
1497 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1995 m²

Faciliteter

Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere