SENEST SET
FAVORITTER

Assensvej 33, 5620 Glamsbjerg

Grund til række- og/eller parcelhuse

7.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005096Type : Andre typer

Momsfrit projektjord i Glamsbjerg

danbolig erhverv Odense kan nu tilbyde grundstykke med 2 families ejendom til boligprojekt i form af række- og eller parcelhuse i Glamsbjerg.

Glamsbjerg er beliggende mellem Assens og Odense og er med sine 3.344 indbyggere den største by på Midtvestfyn. Glamsbjerg har et godt handelsliv op gennem hovedgaden, hvor man finder både dagligvareforretninger og specialbutikker. Endvidere har Glamsbjerg et godt udbud af undervisningstilbud i form af både folkeskole, gymnasium og handelsgymnasium. Endvidere er byen kendt for sine 2 efterskoler.

Ejendommen indeholder i dag et landbrugsareal på ca. 31.000 m² som er forpagtet ud på et-årige aftaler samt yderligere areal med en 2 families ejendom på samlet 229 m² med tilhørende garagebygninger på 64 m². Denne ejendom kan enten udmatrikuleres selvstændigt - eller rives ned for at give plads til yderligere nye boliger. Den ene lejlighed overtages med lejer, mens den anden vil være til købers disposition - fx til byggelederkontor under byggeriet. Ejendommen opvarmes i dag med varmepumpe.

I henhold til kommuneplanrammen kan der ved opførelse af tæt-lavt byggeri gives tilladelse til op til 40% bebyggelsesret og 30% ved åben-lav. Grundstørrelsen vil som udgangspunkt ved åben-lav skulle være 700 m² og ved tæt-lav 400 m², hvoraf de 250 m² skal være sammenhængende, mens de øvrige arealer kan være adgangsveje, parkering og fællesarealer.

Ud fra ovenstående forventes det, at det vil være muligt at opføre ca. 60 nye rækkehuse på ejendommen, idet der også skal tages højde for afvanding på egen grund. Assens Kommune forventer, at de inden for 18 måneder kan have en lokalplan klar, hvor grundstykket samtidig bliver overført fra landzone til byzone.

Assens Kommune har endvidere besluttet, der skal etableres cykelsti ud for ejendommen, hvor de forventeligt vil relaksere ca. 77 m² grundareal. I den forbindelse vil Assens Kommune tage højde for ny overkørsel til ejendommen, således der ved projektets påbegyndelse vil være styr på ind- og udkørsel fra ejendommen. Køber skal dog forvente, at der kan komme ekstraomkostninger for køber til etablering af helleanlæg i forbindelse med til- og frakørsel til ejendommen.

De nye boliger vil kunne tilsluttes Glamsbjerg-Haarby varmeværk, således de kan etableres med en attraktiv fjernvarmeløsning.

Kontakt danbolig Erhverv Odense på 66 11 22 33 for at høre nærmere om denne attraktive projektmulighed.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
7.500.000,-
Pris pr. m² kr.
34.247,-
Årlige driftsudgifter kr.
45.550,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
208,-

Lokalet

Etage areal
219 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
33628 m²

Faciliteter

Fællesareal
Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere