Find et kontorhotel eller kontorfællesskab med et lukket kontor

Har du brug for at kunne lukke døren efter dig, men vil stadig gerne være en del af et kontorhotel eller kontorfællesskab? Så er læsningen med et lukket kontor i et kontorhotel måske noget for dig.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

 Et lukket kontor er en kontorløsning, hvorpå du får dit eget kontor i kontorhotellet, som gør du kan få mere rolige omgivelser.

De fleste kontorhoteller med lukket kontor har sørget for møblering af kontorlokalet, så du kan begynde arbejdet allerede på første dag, men hvilken inventar og faciliteter, som er inkluderet i lejemålet, kan du se på de specifikke kontorhoteller.

Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er et åbent kontormiljø, hvor mange forskellige virksomheder lejer kontorpladser til sig selv og deres medarbejdere. På et kontorhotel kan du både leje faste pladser, flexpladser og et lukket kontor. På et kontorhotel vil der være inkluderet forskellige faciliteter, såsom møbler osv., hvilket er attraktivt for mange forretninger, som ikke skal ud og investere i inventar til eget brug.

Hvad er et kontorfællesskab?

Et kontorfællesskab minder utrolig meget om et kontorhotel. Den største forskel er dog, at man i et kontorfællesskab forventes at sparre, networke og samarbejde om forskellige projekter, hvor dette ikke er forventet på et kontorhotel.

Hvad er et lukket kontor?

Et lukket kontor passer særligt til iværksætteren, den mindre virksomhed og en start-up virksomhed, som vil være en del af et åbent kontormiljø, men som også ønsker at kunne lukke døren bag sig og arbejde i fred og ro. Faktisk så er et lukket kontor en mulighed for alle typer og størrelser af virksomheder, som ønsker kontorhotellets service.

Du kan også søge efter flexpladser og fast pladser

Udover lukket kontor så er der andre pladstyper at finde i et kontorhotel. Du kan blandt andet søge efter flexpladser eller fast pladser, som betyder, at du enten har en fast plads på kontorhotellet eller en fleksibel plads. Uanset om du vælger en fast kontorplads eller en flexplads, så er du altid garanteret en kontorplads på kontorhotellet.

Hvad er særligt ved et kontorhotel? 

Kontorhoteller er blomstret op og blevet særdeles populære i de seneste år. Kontorhoteller giver nemlig en løsning til både iværksætteren, den selvstændige samt mindre og større virksomheder.

Man lejer sig ind i et kontorhotel og får igennem lejen adgang til faciliteter og services samt et billigere kontorlejemål end i traditionelle kontorejendomme, hvor du har hele kontoret for dig selv.

En særlig fordel er de gode muligheder for sparring mellem de andre virksomheder, som kan hjælpe dig med dine problemstillinger eller omvendt.

Kontorhotellet er kendt for at gøre arbejdsdagen lettere, da man får fuldt fokus på ens arbejde og ikke ting såsom rengøring, mad m.m.

Faciliteter i dit lejemål

Kontorhotellerne og kontorfællesskaberne her på siden er alle forskellige, og de har derfor også forskellige faciliteter. Du kan vælge at søge efter specifikke faciliteter i vores søgefelt i vores filtermenu, eller du kan vælge at se de specifikke faciliteter under de forskellige kontorhoteller.

Nogle af de faciliteter de klan indeholde er:

Søg efter kontorhoteller med lukket kontor i hele landet 

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal med alle aktuelle kontorfællesskaber. Alle kontorhoteller, som er sat i udbud via Ejendomstorvet er fra mere end 200 erhvervsmæglere og udbydere, som garanterer dig det bedste og bredeste udvalg af kontorhoteller i hele landet.

Kontorhoteller og kontorfællesskaber i storbyerne

At et kontorhotel eller et kontorfællesskab er populært, er ingen hemmelighed på grund af de gunstige fordele såsom billig leje, fleksible arbejdsforhold og de inkluderede faciliteter. Dog er kontorhoteller og -fællesskaber mest populære og benyttede i storbyerne - og det er da også her, at du finder det største udbud.

Kontorfællesskaber i København

København er Danmarks hovedstad og rummer såvel den største befolkning som mange arbejdspladser. Kontorfællesskaber i København er derfor også meget populære og eftertragtet, men det er også i København, at du finder flest ledige kontorhoteller og -fællesskaber.

Du kan se alle ledige kontorfællesskaber i København her.

Kontorhoteller i Århus

Århus, eller Aarhus, er Danmarks andenstørste by, og dermed finder du også mange kontorhoteller her. Interessen og udbuddet er stort, ligesom variationen af faciliteter ligeledes er stor.

Du kan se alle ledige kontorhoteller i Århus lige her.

Kontorhoteller i Odense

Odense er den tredje største by i Danmark, og ligesom i de øvrige storbyer er interessen for kontorpladser på et kontorhotel i Odense også stor.

Du kan se ledige kontorhoteller i Odense her.

Kontorfællesskaber i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerde største by, hvilket betyder, at der også er mange interesserede i at leje sig ind på et kontorfællesskab i Aalborg.

Du kan se alle kontorfællesskaber i Aalborg her.

Hvorfor benytte Ejendomstorvet?

Der er mange gode grunde til at benytte Ejendomstorvet til at finde kontorhoteller: