Flexplads | Odense

Er du på udkig efter en billig, fleksibel og let løsning? Så er en flexplads i et kontorhotel en ideel kontorløsning for dig. 
Flexpladser også kendt som fleksible kontorpladser er som regel den billigste pladstype i et kontorhotel, da dette er beregnet til erhvervsdrivende der ikke behøves eget fast skrivebord.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Når man er lejer af en flexplads, så har vi ikke altid det samme skrivebord og man har ikke altid brug for at møde alle ugens dage kl. 8-16.

Find flexplads i Odense 

Så hvis du tit er ude af huset, så er flexpladser en ideel løsning i forhold til en fleksibel og billig arbejdsstation. En flexplads inkluderer selvfølgelig de samme faciliteter, som alle andre pladstyper i kontorhotellet. Derfor har du heller intet administrativt besvær her.

Kontorhotellerne i Odense

Kontorhotellerne i landets byer oplever stigende efterspørgsel, og det gør kontorhoteller i Odense også. 
Odense er udover Danmarks tredjestørste by også kendt som landets trafikknudepunkt. Derfor er transportmuligheder ikke et problem. Et kontorhotel er det nyeste skud på stammen indenfor kontorlejemål, hvor man som iværksætter, freelancer, selvstændig, mindre eller større virksomhed kan leje diverse pladstyper. I kontorhotellet slipper man for rengøring, kantine, reception, parkering m.m. da dette er inkluderet i leje og noget som kontorhotellet tager sig af. Derfor kan du gå direkte til arbejdet.

Søg i emner fra hele landet

Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal med over 9.000 emner. Disse emner dækker markedets udbudte erhvervslokaler, erhvervsejendomme, investeringsejendomme og kontorhoteller, som alle er udbudt af +200 af landets mest kompetente erhvervsmæglere og ejendomsindehavere. Så du får ikke kun markedets bredeste udvalg, men også markedets bedste udvalg af kontorhoteller med flexplads i Odense. Vi kan dog også hjælpe dig med at finde flexplads andre steder i Danmark. Ejendomstorvet.dk kan søge efter landsdel, by, vejnavn, postnummer osv.

Du kan dog også vælge at se udbudte kontorhoteller med flexplads i henhold til nedenstående placering. Du skal blot klikke på området og du vil blive sendt videre til siden. 

Søgeagenten

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så opret søgeagenten. 
Søgeagenten er et gratis og uforpligtende søgeværktøj, som giver dig besked ved nye relevante emner. Det eneste du skal gøre er, at oprette søgeagenten igennem din e-mail og et valgfrit password, hvorefter du skal indstille din i forhold til dine søgekriterier.

Se mere om hvordan du opretter søgeagenten her

Se alle kontorhoteller med flexplads her: