SENEST SET
FAVORITTER

Nørre Voldgade 15, 1358 København K

MULIGHED FOR HOTEL, KONTOR OG DELVIST BOLIG

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Nicholas Thurø
Telefon +45 26242 XX XX Se nummer
E-mail xx@red.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 19239

LEDIG UDVIKLINGSEJENDOM - OFFENTLIGT UDBUD


Ejendommen udbydes som offentligt udbud med mulighed for afgivelse af købstilbud betinget af tre ugers due diligence.
Ejendommen består af fem fulde etager over jord, hvortil kommer en tagetage samt to kælderetager. Ud over nogle retail/kontorlejemål i stueetagen samt seks boliglejemål fra 2.-4. sal, er ejendommen ledig til købers disposition.
Beliggenhed lige ved Nørreport Station i hjertet af København gør denne adresse aldeles attraktiv til både bolig-, kontor- og hotelanvendelse. Loftsetagen på Linnésgade, har desuden potentiale til boligudvikling.

Ejendommen udbydes i et offentligt udbud i henhold ”Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme” (BEK nr. 799). Betinget tilbud skal afgives senest den 11. oktober kl. 12.00.

Begge bygninger er opført i år 1880 i klassisk Københavnerstil med fem etager og smukke facader ud mod henholdsvis Linnésgade og Nørre Voldgade. Udover de fem etager over jord, er der en
tagetage samt to etagers kælder.
Mod Nørre Voldgade er der to retail-lejemål i stueetagen, hvoraf det ene er udlejet til Synoptik, mens det andet står tomt. Den øvrige del af ejendommen på Nørre Voldgade 15 består af ledige kontorlejemål med kantine i tagetagen.
Mod Linnésgade er kun stueetagen udlejet til henholdsvis Fakta (lager/opbevaring) og Alondra IVS (kontor) og et værksted/lager i kælderen udlejet til møbelfirmaet Thomas Høyrup. Førstesalen er et ledigt kontorlejemål, mens de øvrige etager indeholder to udlejede boliglejemål på hver etage samt et tomt kontorareal, der hænger sammen med kontorerne på Nørre Voldgade. Tagetagen bliver på nuværende tidspunkt anvendt til pulterrum for boliglejerne, men vil potentielt kunne ombygges til taglejligheder.
Kun en lille del af ejendommens kælderareal er lejet ud, mens resten står tomt. I den tomme del vil der eventuelt kunne indrettes pulterrum til boliglejerne.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
10.350.125,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.662,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.908.856,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
306,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
6229 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1431 m²

Faciliteter

Kantine
Kælder
Pulterrum
Kantine
Værksted
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere