Investeringsejendomme i Københavns kommune

På denne side får du det største samlede overblik over investeringsejendomme til salg i Københavns Kommune - herunder boligudlejningsejendomme, grunde og projektejendomme. På Ejendomstorvet har vi investeringsejendomme fra mere end 200 erhvervsmæglere, hvilket giver dig det bedste og bredeste udvalg. af investeringsmuligheder i Københavns Kommune.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomsinvestering i Københavns Kommune

Det største udvalg af forskellige investeringsejendomme finder du i København - Danmarks hovedstad. Du kan både finde investeringsejendomme i København, som du kan bruge til kontor, butik, lager, boligudlejning eller noget helt andet. De mest populære investeringsmuligheder i København, vil vi dog gennemgå herunder.

Investeringsejendomme til boligudlejning i København

Investeringsejendomme til boligudlejning i København er en populær søgning. Hvert år flytter flere tusinde personer til København, og markedet for boligudlejning er derfor også attraktivt, da der er rift om boliger. Du kan se alle investeringsejendomme til boligudlejning i København lige her.

Investeringsejendomme til butik i København

Udbuddet af butikslokaler er i særdeleshed at finde på sidegaderne til de primære handelsstrøg. De helt centrale butiksgader er Strøget og Købmagergade, hvor man også finder nogle af Københavns mange shopping centre beliggende nær Amager Torv, herunder Illum og Magasin.

Københavns store butiksgader omfatter også Østerbrogade, Vesterbrogade, Gammel Kongevej, Nørrebrogade, Amagerbrogade og Hellerup Strandvej m.fl. Du kan finde investeringsejendomme til butik i København her.

Investeringsejendomme til kontor i København

Investeringsejendomme til kontor og administration findes både i centrum, ligesom flere andre centrale områder i København har stor koncentration af virksomhedslokaler til udlejning og salg.

Tuborg Havn, Ørestaden, Kalvebod Brygge og Sydhavnen er blandt de største nyere områder i København med erhvervslokaler og erhvervsejendomme udlagt til primært kontorlokaler. Københavns havneområder er særligt udbygget med nye moderne kontorlejemål.

Se alle vores investeringsejendomme til kontor i København.

Fremtiden for investeringsejendomme i København 

Urbaniseringen betyder, at Københavns befolkningstal vokser. Dette kan aflæses meget direkte på boligmarkedet i København og har ligeledes også en positiv indvirkning på markedet for investeringsejendomme i København.

Så uanset om der er tale om investering i ejendomme til boligudlejning, køb af virksomhedslokaler eller erhvervsejendomme til salg, så finder du alle investeringsmulighederne i København lige her.

Københavns Kommune breder sig vidt og bredt - fra Indre By til Amager og fra Brønshøj og Vanløse til Valby. Det store omfang giver derfor også et bredt udvalg og en god mulighed for at finde spændende investeringsejendomme i København

Nem søgning efter investering i fast ejendom

Det har aldrig været nemmere at finde muligheder for investering i fast ejendom, end det er i dag. Det skyldes blandt andet, at du får alle investeringsejendomme i Københavns Kommune samlet på ét sted; nemlig her på Ejendomstorvet.

Fordi din søgning efter den perfekte erhvervsejendom til salg i Københavns Kommune skal være så nem som muligt, har vi lavet en filtermenu, som du kan bruge til at afgrænse din søgning. Du kan afgrænse din søgning ud fra parametre såsom pris, størrelse, type, beliggenhed og meget mere.

Brug filtermenuen til at finde investeringsejendomme i København

Når du bruger filtermenuen, vil du kun få vist de ejendomme til salg i Københavns Kommune, som også passer til dine kriterier.

Har du ikke fundet en investeringsejendom i København, som får dit hjerte til at banke en anelse hurtigere, så opret en gratis søgeagent. Med en søgeagent lader du os skanne markedet for nye investeringsejendomme til salg i Københavns Kommune - og når der er en ejendom som passer til dine kriterier, sender vi dig en e-mail med en oversigt over ejendommen.

Alt du skal gøre for at oprette en søgeagent er at angive din e-mail og et selvvalgt kodeord.

Se alt investering til investering her: