SENEST SET
FAVORITTER

Store Kongensgade 90, 1264 København K

Velbeliggende investeringsportefølje

9.000.000,-
5,37 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@ll.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11502995

Her er muligheden for at købe en lille investeringsportefølje med 3 ejerlejligheder centralt beliggende midt i København.

Store Kongensgade 90, st. – 65 m2
Butiksejerlejlighed på 65 m2 på fremragende adresse, blot 50m fra Marmorkirken og Metro – tæt på Amalienborg.
Perfekt beliggende - Når man træder ud af forretningen er der få minutters gang til Københavns bedste restauranter, Kongens Nytorv, Marmorkirken, Amalienborg, Kongens Have, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Store Kongensgade har mange af byens mest velbesøgte restauranter, caféer og specialbutikker besøgt af såvel lokale som turister. Der er få minutters gang til metroen ved Marmorkirken og på Kongens Nytorv.
Ejerlejligheden andrager i alt 65m2 som er rigtig godt fordelt på et opdelt butikslokale, et tekøkken og et toilet. Butikken har store flotte vinduespartier ud mod Store Kongensgade, som giver en ekstraordinær eksponering på en travl og befærdet vej. En flot og vedligeholdt ejendom i sund ejerforening. Adgang til fælles tagterrasse, gennem ejendommens opgang. Lokalplanen for området tillader publikumsorienteret erhverv og mulighederne er mange.


Store Kongensgade 57B – 117 m2
Butiksejerlejlighed på 117 m2 i Frederiksstaden i centrum af København. I den attraktive ende af Store Kongensgade er denne flot istandsatte erhvervsejerlejlighed beliggende. Store Kongensgade strækker sig helt fra det grønne område ved Kastellet og ind til det flotte nyrenoverede Kongens Nytorv. Store Kongensgade er indfaldsvejen til Kongens Nytorv og befærdes dagligt af flere tusinde - nogle på vej og andre for at shoppe i de mange skønne specialbutikker. Gaden besøges naturligvis også af de mange turister, som hvert år besøger København. Turisterne kommer naturligvis også i Store Kongensgade for at besøge Marmorkirken, den gamle Frederiksstad, Amalienborg m.fl. Området er yderst let tilgængeligt, både i bil, på cykel men i særdeleshed med den nylig åbnede metrocity ring, hvor Marmorkirkens station ligger meget centralt.
Omkring 300 meter fra Kongens Nytorv ligger denne charmerende erhvervsejerlejlighed med tinglyste 117 m². Ejendommen, hvor ejerlejligheden er beliggende i den høje kælder, er oprindeligt opført i to etager foruden kælderen. I henholdsvis 1836 og 1854 fik huset sin 3. og 4. etage. Erhvervsejerlejligheden er blevet renoveret mange gange siden 1780 senest en omfattende renovering af lejligheden i 2019, så den blandt andet fremstår med synlige bjælker og 'rå' vægge og alle rør, radiatorer, the-køkken og toilet er skiftet. Udover butikslokalet er der et baglokale, køkken/spiserum, toilet og et mindre lager i krybekælder. Til lejligheden er tre store udstillingsvinduer mod Store Kongensgade. Ejendommen har for nyligt fået renoveret facaden og hele huset fremstår virkelig smukt.
Ejerlejligheden er udlejet til meget stabil lejer der driver skrædderi.

Rosenborggade 12 – 76 m2
Investering - Butiksejerlejlighed og baghus på i alt 76 m2 med god beliggenhed 100m fra Rosenborg Slot og Kongens Have. Perfekt beliggende lige ved Kultorvet, Nørreport Station og Rosenborg Slot med masser af både kørende og gående trafik lige uden for døren. Ejendommen er fredet og består alene af denne opgang. Der er både beboelse og erhverv i ejendommen. Nabobutikken er et skrædderi og i gaden er der desuden frisør, vinhandel, ostebutik, pizza/sandwichbar samt to restauranter, den ene drevet af Brdr. Price. Alt i alt en rigtig aktiv gade med et rigtig godt kundeflow.
Der er indgang fra gaden, hvor man træder ind i to salgslokaler, som begge har gode udstillingsvinduer til gaden og fremstår lyse og venlige. Fra det første salgslokale er der adgang til et fint baglokale med udgang til gården. Fra det andet salgslokale er der adgang til køkken med håndvask og med vindue til gården. Fra køkkenet er der adgang til toilet ligeledes med håndvask. Der er overalt klinkegulv med gulvvarme. Derudover adgang til mindre depotrum/teknikrum. I gården er der tilhørende selvstændigt u-isoleret lagerlokale på 16 kvm., hvor der er trukket el.
Ejerlejligheden er udlejet til en stabil og meget succesfuld lejer der driver skønhedsklinik.

Forslag til anvendelse

Butikslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
589.434,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.285,-
Årlige driftsudgifter kr.
106.457,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
413,-
Pris i kr.
9.000.000,-
Afkast %
5,37 %
Kr./m²
34.884,-

Lokalet

Etage areal
258 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bjælker
Depotrum
Toilet
Spiserum
Kælder
Tekøkken
Krybekælder
Lagerlokale
Køkken
Lager

Teknik

Gulvvarme
Radiatorer
Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere