SENEST SET
FAVORITTER

Bagerstræde 9, 1617 København V

Velbeliggende med solid lejer

6.995.000,-
5,95 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11405358

Beliggende i attraktivt område - Lav tomgangsrisiko

• Erhvervsejerlejlighed udlejet til GLS
• Gennemgående istandsat af lejer i 2018
• Regulering med NPI, dog min 3 %
• Beliggende i attraktivt område - Lav tomgangsrisiko

Velbeliggende ejerlejlighed med solid lejer
Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne fantastisk velbeliggende erhvervsejerlejlighed på hjørnet af Gammel Kongevej og Bagerstræde. Ejerlejligheden er beliggende på et meget synligt hjørne lige overfor søerne. Ejerlejligheden er i 2018 udlejet til GLS. Lejers uopsigelighed er udløbet, men
lejer er glad for lejemålet, og hvis der skulle komme en opsigelse er Gl. Kongevej en af de mest attraktive butiksgader i København, og tomgangsrisikoen er derfor lav. Der er indgang til butikken via et flot indgangsparti på hjørnet. Man kommer direkte ind i et stort butikslokale, som lejer dog pt. har afskærmet med en let væg. Endvidere findes et baglokale, the-køkken, wc med bad og en stor kælder. Kælderen kan anvendes til lager, men vil kunne inddrages i butiksarealet ved etablering af en ny trappe og en lettere udgravning. I fremtiden vil lokalerne egne sig til både detail, showroom eller restauration - hvilket dog kræver tilladelse fra ejerforeningen og kommunen. Ejerlejligheden er beliggende i en sund og kompetent drevet ejerforening og ejendommen vedligeholdes løbende. Naboerne til butikken er Ilva, guitarforretningen Akustikken, cykelforretningen Jupiter Ekstra, Restaurant Mangia og den kendte vinbar Lundren VIP. Erhvervsejerlejligheden består af 225 m², heraf 58 m² kælder.

Butik på kanten mellem trendy Vesterbro og mondæne Frederiksberg
Erhvervsejerlejligheden ligger i stueetagen på en ejendom på hjørnet af Bagerstræde og Gl. Kongevej. Beliggenheden er meget synlig og giver derfor gode eksponeringsmuligheder. Bagerstræde forbinder desuden cykelruten langs søerne med Vesterbro og Kødbyen, så der er mange
forbipasserende, både cykler og gående. Der er ca. 500 m til Vesterport Station og ca 1 km til metrostationerne på Frederiksberg Allé, Hovedbanen og Forum. Alt i alt en meget velbeliggende butik, som altid vil være attraktiv for mange lejere.

Forslag til anvendelse

Butikslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
458.945,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.040,-
Årlige driftsudgifter kr.
54.901,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
244,-
Pris i kr.
6.995.000,-
Afkast %
5,95 %
Kr./m²
31.089,-

Lokalet

Etage areal
225 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Indgangsparti
Kælder
Wc
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere