SENEST SET
FAVORITTER

Grøndals Parkvej 10, 2720 Vanløse

Boligudlejningsejendom med muligheder

30.000.000,-
1,28 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2840 XX XX Se nummer
E-mail xx@proad.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20096

Attraktiv boligudlejningsejendom med gode udviklingsmuligheder

Ejendommen er eftertragtet beliggende på grænsen til Frederiksberg, direkte til Grøndalsparken og i umiddelbar nærhed af Grøndal Station. Der er mange dagligvarer- og specialbutikker samt offentlig transport tæt på ejendommen. Ejendommen ligger meget centralt og alligevel fredeligt og ugenert med direkte forbindelse til rekreative områder i Grøndalsparken.
Ejendommen er opført i 1934 i gule sten på støbt fundament og med røde tegl.
Ejendommen har mellem sig en gård som følge af ejendommenes parallelle opførelse i forhold Grøndals Parkvej og Gudenåvej.
Fra gården er der adgang til de i ejendommen mod Grøndals Parkvej beliggende 6 stk. garager, der p.t. udlejes særskilt til andelshavere.

Ejendommen er i dag en andelsboligforening (AB Grøndals Parkvej 10-12). Foreningen ønsker at opløse sig selv, og man vil i den forbindelse sælge ejendommen og overgå som lejere. Der er i dag 4 lejere i ejendommen.

Ejendommen består af 2 bygninger, der i alt indeholder 24 boliger, ifølge BBR med et samlet bebygget areal for Grøndals Parkvej 10-12 på 218 m² og Gudenåvej 10-12 på 212 m². Bolig etagearealet er fordelt med respektive 654 m² og 636 m². Samlet boligareal 1.290 m². Hertil de respektive kælderarealer på 218 m² og 212 m² samt loftsetager 122 m² og 116 m². AB foreningen har undersøgt mulighederne for at etablere lejligheder i loftsetagen, og umiddelbart rummer dette en god udviklingsmulighed for ejendommen. Loftsetagerne fremgår ikke umiddelbart af seneste BBR registrering.
Grundarealet andrager ifølge tingbogen 1.024 kvm heraf vej 85 kvm. Ejendommens bygninger er begge med kælder, stueetage, 1. og 2. etage samt hanebåndsloft. Der er 4 hovedtrapper og ingen køkkentrapper. Der er ikke elevator.
Ejendommen rummer 24 lejligheder på mellem 52-56 m², hvoraf Grøndals Parkvej 10, 1. th., Grøndals Parkvej 10, 1. th. & Gudenåvej 12, 2. th. er udlejet p.t. af andelsboligforeningen (i alt 161 m²).
Alle lejlighederne indeholder køkken, bad og toilet samt fjernvarme. Der er ingen erhvervslejemål. Ejendommen fremstår i en rimelig vedligeholdelsesmæssig stand. I henhold til andelsboligforeningen så er taget understrøget i 2018 og fremstår i ajourført stand ved den indvendige besigtigelse, tørt og tæt på tag og fag. Andelsboligforeningen har endvidere i 2018 udskiftet vinduer. På den baggrund skønnes det at den i 2012 udarbejdede energimærke ?E? kan eventuelt kan opgraderes til karakteren ?D? ved næste fornyelse.
Der er 6 lejligheder, som har lavet individuelle forbedringer i form af blandt andet køkken og bad m.m., og hvor det evt. kan aftales, at der opnås en højere leje for de lejeretlige forbedringer mod at de kapitaliseres.
Lejlighederne har over stueplan monteret lette stålaltaner til begge sider, i stueplan altan til gården og have/terrasse mod vejen. Der er registreret revner og knækkede sten ved altanfastgørelserne. På ståldelene af altanerne er der registreret kraftige angreb af rust. Altanerne bør repareres/udskiftes, og foreningen har indhentet en rapport omkring dette forhold.

Alt i alt er der tale om en særdeles attraktiv ejendom med gode udviklingsmuligheder.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
948.119,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
735,-
Årlige driftsudgifter kr.
560.396,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
434,-
Pris i kr.
30.000.000,-
Afkast %
1,28 %
Kr./m²
23.256,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1290 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1024 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Toilet
Gård
Kælder
Terrasse
+Mere

Teknik

Elevator
Fjernvarme

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Boligudlejning / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK