SENEST SET
FAVORITTER

Skjulhøj Allé 53, 2720 Vanløse

Velbeliggende lager- & produktionsejendom centralt i Vanløse

14.500.000,-
5,89 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 181014525

Ejendommen består af 2 villaer mod Skjulhøj Allé, bygning 1 og 2, samt bagtil en ”hesteskoformet” erhvervsbygning

• Attraktiv investeringsejendom med blandet bolig og erhverv
• 809 m² lager- og produktionslokaler, 262 m² beboelse og 80 m² kælder
• Ejendommen overtages ledig for køber med undtagelse af den ene villa
• Fleksibel erhvervsbygning med gode muligheder for opdeling i små eftertragtede lager- og produktionslejemål
• Velbeliggende centralt i Vanløse, med kort afstand til bl.a. metro og S-tog
• Gode parkeringsmuligheder i gården

Ejendommen består af to sammenbyggede erhvervsbygninger til lager- og produktion samt to villaer til beboelse mod Skjulhøj Allé.

De to erhvervsbygninger i gården på samlet 889 m² er registret som bygning 3 og 4 på h.h.v. 700 m² (heraf 80 kvm. kælder) og 249 m². De er sammenbyggede så de danner en samlet ”hesteskoformet” erhvervsbygning, der omkranser den store gårdsplads med gode muligheder for parkering. De to villaer udgør et samlet areal på 262 m² og de er registreret som bygning 1 og 2, med et areal på h.h.v. 138 m² og 124 m². Ejendommen opvarmes ved centralvarme tilsluttet fjernvarmenettet.

Erhvervsbebyggelsen er pt. opdelt i 4 enheder, to i hver af bygningerne. Bebyggelsen er opført i gule mursten. Taget er fladt, tækket med tagpap af nyere dato, ligesom bygningens vinduer er termovinduer. Da bygningerne ”bæres” i facaden, er der gode muligheder for fleksibel indretning/opdeling.

Den ene af erhvervsenhederne er pt. udlejet, men denne vil kunne frigøres indenfor 3 måneder i forbindelse med et salg. Dette lejemål anvendes pt. af et rengøringsfirma, og det er indrettet med et stort lagerlokale med egen port, kontor, toilet og tekøkken. Det store ledige erhvervslejemål som Wolt tidligere har benyttet er indrettet med en stor lager-/værkstedshal med egen port, kontor, køkken, samt toiletter og badefaciliteter. De to sidste erhvervslejemål anvendes begge af ejendommen ejer, det ene som galleri/arbejdsværksted, med tilhørende kontor, køkken og toiletforhold og det andet udelukkende til lager. Disse lejemål vil ligeledes blive frigjort i forbindelse med et salg, så hele erhvervsejendommen står til købers fri disposition.

Ejers egen villa, bygning 1, fremstår med facader opført i røde mursten. Taget er et sadeltag, tækket med røde vingetegl. Bygningens vinduer er med termoglas. Til bygningen hører desuden en carport. Villaen er i stueplan indrettet med fordelingsgang, et stort åbent køkken alrum, to stuer, kontor/bryggers, toilet og trappe til 1. sal og til mindre kælder. På 1. sal er der indrettet kontor, toilet/bad samt soveværelse med adgang til stor terrasse. Denne bolig kan frigøres indenfor ca. 6 måneder. Til villaen hører i dag en lille forhave udlagt med græs og en stor, lukket flisebelagt gård/terrasse bagtil.

Den anden villa, bygning 2, fremstår med gulpudsede facader. Taget er et sadeltag tækket med røde vingetegl og vinduerne med termoglas. Denne villa er i stueplan indrettet med fordelingsgang, stort åbent køkkenalrum, to stuer, toilet og trappe til 1. sal. 1. salen er indrettet med et gennemgangskontor, et stort soveværelse med adgang til nyt badeværelse. Villaen er omkranset af en have fortil, udlagt med mindre græsareal og terrasse. Bagtil er der en stor lukket gård/terrasse til lejemålet. Denne bolig er pt. udlejet og kan ikke frigøres i forbindelse med et salg.

Indkørsel til erhvervsbygningen sker imellem de to villaer fra Skjulhøj Allé, hvor der også er etableret port. Indkørsel og gård er befæstet med beton og der er gode muligheder for parkering foran erhvervsbygningerne.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion
Produktionsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.154.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.003,-
Årlige driftsudgifter kr.
301.812,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
262,-
Pris i kr.
14.500.000,-
Afkast %
5,89 %
Kr./m²
12.598,-

Lokalet

Etage areal
1151 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2081 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gård
Kælder
Tekøkken
Parkering
Sadeltag
Terrasse
Port
Lagerlokale
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Centralvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Lager & Produktion / - Jun2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere