LAGER & PRODUKTION TIL LEJE

Fabriksvej 9, 4200 Slagelse

Kontor/ lagerlejemål

194.865,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 58 50 XX XX Se nummer
E-mail xx@nybolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Ved at klikke på ”KONTAKT MÆGLER” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE

Velfungerende ejendom med ventilation og mange anvendelsesmuligheder

Velindrettet og fleksibel kontor/ lagerejendom med mulighed for at have lager/ produktion i sammenhæng med administrations-og salgskontorer samt hertil hørende møderum, kantine, toiletter og badefaciliteter i ét samlet lejemål.

Ejendommen, der er opført i betonelementer og er med tagpaptag, indeholder et kontorafsnit i stueplan på ca. 130 m² bestående af indgang med fordelingsgang og trappe til 1. salen, toilet samt to cellekontorer og et mellemstort kontor.
Endvidere forefindes større kontor/ mødelokale på 103 m² der enten kan have fortsat anvendelse til kontor - eller med mulighed for at dette kan tilvirkes til lagerdelen. (I opstillingen er dette areal medregnet som lager).

Herudover forefindes et godt lager med 6 m. lofthøjde samt port (b: 4 m, h: 3,25 m)

Til lejemålet hører endvidere diverse faciliteter på 1. salen, hvor der forefindes herre- og dame toiletter, klinkeklædte tidligere omklædnings- og baderum, kontor, stor kantine med udsugning, indskudt dæk samt teknikrum.

Lejer har mulighed for at tilleje yderligere kontor med mulighed for at omdanne dette til lager, eller at tilleje en separat kontordel på ca. 101 m² med egen indgang - efter nærmere aftale.

Ejendommen er beliggende i fuldt udbygget industrikvarter med god infrastruktur til E20 via Slagelses nordlige omfartsvej.

Der er gode parkerings- og tilkørselsforhold til lejemålet.

Ejendommen er anvendelig til mange formål og kan jf. gældende lokalplan 1090 anvendes til bl.a. let erhverv - herunder kontor, servicevirksomhed, lager- og engroshandel mv.

Læs mere

Økonomi

Årlig leje
194.865,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
194.865,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.239,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
278,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
701 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Baderum
Omklædning
Toilet
Kantine
Mødelokale
Parkering
Port
+Mere

Teknik

Teknikrum
Udsugning
Ventilation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   

   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 175 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere