Roskildevej 2, 3400 Hillerød

Trollesminde Erhvervs Park

25.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 22 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer : 94500011090

Byggeprojekt optil ca. 20.600 m²

· Ubebygget grund til erhvervsformål 55.299 m², heraf vej 3.635 m²
· Tilladt bebyggelsesprocent på 40 eller optil ca. 20.600 etagemeter.
· Central beliggenhed ved ind farts veje Roskildevej og Herredsvejen.
· Gode trafikale forbindelser til motorvejsnettet og ørestadsregionen.
· 30 min. bil kørsel til København Centrum 40 min. kørsel til Københavns lufthavn.
· 38 min. til Helsingborg og 1 time til Malmø.
· S-togsforbindelse og flere busforbindelser bl.a. pendulbus i myldretiden.

Hillerød er Nordsjællands største vækstområde og del af Greater Copenhagen som er et erhvervspolitisk partnerskab mellem kommuner og regioner i Østdanmark og Sydsverige, om at fremme samarbejde, vækst og arbejdspladser i området.

Grunden er beliggende Syd for Hillerød Bycenter i Erhvervs området Trollesminde. Intentionen med Trollesminde Erhvervspark er at rumme udviklingsorienteret virksomheder i relation til den udvikling, der er omkring den Øresundsregionale Medicon Valley , og det er også her, at både Novo Nordisk og Biogen Idec er lokaliseret.

I nærområdet ligger endvidere Foss og Ellab, Kommunens Rådhus, samt områdets mange uddannelsesinstitutioner.
Adgang til ejendommen og Trollesminde Kontor Park sker direkte fra Rundkørsel på Roskildevej ved Milnersvej. Udover Ellab er naboerne et nyere kontorhus, klyngehuse til beboelse og det rekreative område Bøllemosen med det nye boligkvarter Frederiksbro.

Af verserende vækst projekter i Hillerød, kan bl.a. nævnes det nye super Sygehus, Frederiksbro 1325 boliger, Ullerød Nord 500 boliger, bymidten 500 boliger, Favreholm (ny stationsby) 3700 boliger/erhverv, Hotel på markedspladsen, udvidelse af butikscentret Slotsarkaden med 2.000 m², Campus området ved Carlsbergvej 33.500 etagemeter til uddannelsesinstitutioner, ungdomsboliger og erhverv, Multi Arena v. Frederiksborg Centret samt udvikling af det gamle hospital.

Bygge Projekt
Iflg. vedtaget lokalplan nr. 360 Del af Trollesminde Erhvervspark i Hillerød, kan der bygges op til ca. 20.600 etagemeter med anvendelse til erhverv indenfor miljøklasse 1 & 2, offentlig og privat service, som kan indpasses med de omkringliggende boligområder.

Bebyggelsens placering skal ske jfr. lokalplanens anviste byggezone og tage størst muligt hensyn til eksisterende terræn, udsigtskiler og det nær ved liggende naturområde Bøllemosen.

Parkering skal placeres jfr. lokalplanens parkerings zone med 1. stk. pr. 50 m² og 1 cykelparkeringsplads pr. 100 m²

Antal etager: 3 med mulighed for 4, hvor terrænet giver mulighed for blotlagt etage. Bygnings højde skal vurderes af bygningsmyndigheden, under hensyntagen til de omkringliggende bebyggelser.

Bebyggelsens ydre fremtræden: skal udformes og udføres, så der i sammenhæng med erhvervsområdets øvrige bebyggelse opnås en god arkitektonisk helhed, og bebyggelsens ydervægge skal fremstå i blank tegl, puds, som betonelementer med en overfladestruktur, med beklædning i malet eller coatet metal, aluminium eller kobber, eller fremstå med facadeelementer i glas og tage skal udføres som flade tage eller med max hældning på 45 grader.

Udsigtszoner med fri udsigt mod Hillerød by og Frederiksborg Slot skal bevares.

Helhedsplan for ubebyggede arealer med udgangspunkt i Landskabsplanen for Bøllemosen med redegørelse for adgangsforhold, befæstelser, parkerings-, og opholds- og friarealer, beplantning, belysning, stiforbindelser, terrænreguleringer, fremtidigt drift af området m.v. herunder tilgængelighed for handicappede

Økonomi

Pris i kr.
25.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
640.799,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
55299 m²

Faciliteter

Parkering
Udsigt
Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere