Kontor til leje i Herning

Søger du efter kontor til leje i Herning? Så er du havnet det helt rigtige sted. Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal, som præsenterer over 9.500 erhvervsejendomme- og lokaler fra mere end 200 mæglere og ejendomsindehavere. Der er lige nu over 50 udbudte emner inden for søgningen efter kontor til leje i Herning.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

50+ søgeresultater for kontor til leje i Herning

Hvilket kontorlejemål søger du? Hvilken størrelse? Hvilken beliggenhed? Og hvad med prisen? 

Ejendomstorvet.dk er med til at give dig det bedste og bredeste udbud af kontorlejemål i Herning, hvorfor vi håber du iblandt søgeresultaterne også finder det helt ideelle kontor til leje i Herning. I og med at der findes over 50 udbudte emner, så kan det hurtigt virke uoverskueligt at scrolle igennem disse kontorlejemål. Ejendomstorvet.dk stiller en række søgeværktøjer til rådighed, som du gratis og uforpligtende kan anvende til at forbedre dine søgninger.

Først og fremmest, så kan du anvende fritekstsøgningen. Hvad er fritekstsøgningen? Det er helt enkelt det søgefelt som er placeret midt på siden, hvor du kan skrive hvad du søger efter. Du kan hermed indtaste nøgleord og sørge direkte efter det.

Det søgeværktøj som de fleste bruger og som skaber det hurtigst og lettest mulige overblik er vores filtermenu. Her på siden trykker du på den grønne boks "se filtre" og filtermenuen åbner sig. Filtermenuen lader dig filtrere din søgning efter kontor til leje i Herning ift. blandt andet årlig leje, leje pr. kvadratmeter, grundareal, etageareal og så videre. Hermed kan du hurtigt specificere dine søgekriterier og skabe relevante søgeresultater.

Hvis du yderligere vil have overblikket over kontorlejemålets beliggenhed i forhold til bl.a. transport- og indkøbsmuligheder, så kan du anvende kortfunktionen. I højre side finder du boksen "vis kort", som derefter folder sig ud og viser lokalets beliggenhed. 

Når du finder et kontor til leje i Herning, så kontakt sagens tilknyttede erhvervsmægler. Her kan du både bruge de oplyste kontaktinformationer eller vælge at gå til mæglerens egen hjemmeside.

Hvorfor Herning?

Den fjerdestørste by i Region Midtjylland med mottoet "her er alle muligheder åbne" og det motto passer faktisk. 

Herning er nærliggende til nabobyerne Ikast, Brande, Ringkøbing, Holstebro, Viborg og Silkeborg, hvortil der findes Struer-København togforbindelse der hver anden time sikrer trafikken til- og fra kontoret. Ligeledes er der transportmuligheder ved Herningsmotorvejen, Midtjyske Motorvej og Messemotorvejen. Det sikrer dig gode transportmuligheder. 

Messecenter Herning har gjort Herning kendt som kongres- og messeby, hvor erhvervslivet vokser og flere store virksomheder har sit hovedsæde. Der kan nævnes virksomheder såsom Egetæpper, Herning Shipping og JBS. Udover dette så samles byens privat- og erhvervsliv om multiarenaen Jyske Bank Boxen lige ved siden af MCH Messecenter Herning. 

Midt-og Vestjylland er gennemsnitlig stagnerende, men Herning formår at være økonomisk centralpunkt hvor byen vækster. Det er resultat af effektive tiltag om arbejdspladser, kultur- og erhvervsliv fra byrådet. Herning er en handelsby og omdrejningspunktet er bl.a. Dalgashuse og Herningcentret, hvor cafeer- butikskæder og specialbutikker er lejet ind. 

Infrastrukturen er derfor på plads og der er mere end én fordel ved at finde kontor til leje i Herning. 

Se Kontor til leje her: