SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 11, 7400 Herning

Fantastisk hjørnebutik i gå-gaden

887.650,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172988Type : Detailhandel/butik

 

Butikken er beliggende i Bredgade i hjertet af Herning. Beliggenheden er blandt de absolut bedste i byen, og Bredgade repræsenterer mange spændende koncepter inden for stort set alle brancher. Der er kort afstand til gode parkeringsmuligheder, ligesom byen er velforsynet med buslinjer, som samlet set gør det nemt for kunder at finde disse flotte lokaler.

Butikken er opført med en uhørt bred facade, som dækker hjørnet mellem Bredgade og Bryggergade ? en yderst markant facade, som man ikke kan undgå at lægge mærke til, når man er på Strøgtur. Facaden består udelukkende af glas og alurammer, hvilket sikrer et stilrent udtryk med fokus på display af forretningens varer. Butikken har central indgang via dobbeltdøre i glas og hele vejen langs facaden, er der etableret en fast markise, som gør det muligt at placere gadevarer på en hensigtsmæssig måde.

Lejemålet har med de ca. 350 m² et fremragende salgsareal i stueplanet og med kun ganske få søjler et regulært areal, som indretningsmæssigt er til at gå til som ny lejer. Butikken har et flot ensartet trægulv i hele salgsarealet og et nedhængt gitterloft som både kan bruges til at hænge varer op eller til opsætning af belysning. Der er fra de fleste vinkler i lokalerne et godt overblik, som gør man kan holde antallet af salgspersonale på et effektivt og rentabelt niveau.

Der er direkte fra salgsarealet via bred trappe adgang til lejemålets gode kælder med et samlet areal på ca. 486 m². Kælderen kan anvendes til rigtig mange spændende ting, og er naturligvis prissat efter en leje, der er passende til primært lagerfunktion. Kælderen har faktisk tilbage i tiden været anvendt som p-kælder, men sidenhen nedlagt. Der er naturligvis etableret vareelevator, som går fra kælder op til vareindleveringsgården. Kælderen har lofter i beton og gulve i linoleum, som er praktisk og rengøringsvenligt. Der kan være mulighed for, at udlejer kan stille hyldereoler til rådighed for den kommende lejer, hvis det ønskes. Dette drøftes nærmere ved henvendelse til danbolig Erhverv Aarhus.

Denne butik henvender sig til forretningsdrivende, der har brug for god plads og ikke mindst en unik profilering af forretningen. Sammensætning af facadelængde i forhold til butikkens areal er noget nær det perfekte.

For at høre nærmere omkring denne veldisponeret butik kontakt venligst danbolig Erhverv ? Lars Kjær ? for en uforpligtende og fortrolig snak omkring mulighederne på tlf. 2212 1522 og for nærmere information på mail: lars.kjaer@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
840.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
887.650,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
73.971,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.023,-
Årlige driftsudgifter kr.
47.250,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
54,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
868 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsmulighed

Teknik

Vareelevator

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK