SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 16, 7400 Herning

Flot butik med super beliggenhed

276.215,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 76 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172976Type : Detailhandel/butik

 

Butikken er beliggende på Bredgade i hjertet af Herning. Beliggenheden er blandt de absolut bedste i byen, og Bredgade repræsenterer mange spændende koncepter indenfor stort set alle brancher. Naboerne til denne butik er Joe & the juice og Aaskov. Der er kort afstand til gode parkeringsmuligheder, ligesom byen er velforsynet med buslinjer, som samlet set gør det nemt for kunder at finde til disse flotte lokaler.

Butikken er opført med et flot og markant indgangsparti med et moderne og rustikt udtryk. Der er rig mulighed for display og udstilling af varer på begge sider af indgangspartiet, hvor der er glas fra gulv til loft. Butikken, der er ca. 220 m² i alt, består af et stort og ganske regulært salgsareal belagt med flotte fliser og lofter i rå beton. I lofterne er der monteret aircon, ligesom der ved indgangen er etableret et klimatæppe.

Den nuværende lejer har indrettet sig med en gennemgående stil, der minder meget om et ?Pakhus?, hvor der på hele den ene side af lokalerne er lavet en flot væg med et baggrundslys, som giver fornemmelse af et rigtigt gennemgående lys. Hvis man som ny lejer ønsker samme effekt, kan denne væg være en god inspiration til en kommende lejers indretning. Der er i butikken etableret 5 prøverum, og endvidere et mindre baglokale til brug for nærlager, personalefaciliteter, mindre te-køkken samt toilet. Arealerne er tilpasset ud fra, at de fleste brancher i dag ikke kræver specielt meget lager, og derfor er der til dette lejemål ej heller kælder. ~

For at høre nærmere omkring denne flotte butik kontakt venligst danbolig Erhverv ? Lars Kjær ? for en uforpligtende og fortrolig snak omkring mulighederne på tlf. 2212 1522 og for nærmere information på mail

Økonomi

Årlig leje
247.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
276.215,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.018,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.256,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.715,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
131,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
220 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Kælder
Parkeringsmulighed
Prøverum
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK