SENEST SET
FAVORITTER

Marienbergvej 128, 4760 Vordingborg

Erhvervslejemål m. mange muligheder

343.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301222Type : Andre typer

Attraktiv beliggende erhvervsejendom i Vordingborg nær havnemiljøet ved Masnedøbroen

Markant erhvervs- og forretningsejendom beliggende i Vordingborgs attraktive havneområde lige ved Masnedøbroen.

Lejemålet fremstår med rigtig flotte kontorer i forskellige størrelser fra ca. 12 m² og opefter, samt både som åbne og lukkede kontorer. Disse fremstår i en pæn stand, med pæne gulve i en lys grå farve, lyse vægge og lyse lofter. Der er rigtig flot lysindfald til kontorerne fra loftets ovenlysvinduer. Der er 2 køkkener/trinetter og flere toiletter rundt om i lejemålet - disse er ligeledes i rigtig pæn og brugbar stand.

Der er gode tilkørselsmuligheder for lastbiler og fragtbiler, og med aflæsningsrampe på ejendommens bagside. Der er gode parkeringsforhold via den asfalterede parkeringsplads. Ejendommen er oprindeligt opført i 1870, og er løbende til og ombygget senest i 2001/2008. Ejendommen fremstår med hvidpudset facade samt med hhv. skiftertag og paptag.

Ejendommen er beliggende på Vordingborgs attraktive havneområde med Masnedøbroen som nærmeste nabo. Fra ejendommen er der bybusforbindelse til stationen hvorfra der er hhv. tog- og busforbindelser til bl.a. Nykøbing F, Næstved, Stege, Præstø samt København. Området er et blandet bolig- og erhvervsområde, og nærliggende erhvervsdrivende tæller b.la. Lidl, Netto, Go‘on, Vordingborg Bibliotek, Vordingborg Lokalhistorisk Arkiv, autoværksted, bager, mindre spisesteder samt fitnesscenter. Vordingborg kommune har geografisk placering der gør den attraktiv for flere typer af virksomheder. Kommunens erhvervsområder er strategisk placeret ved Sydmotorvejen, hvorfra der er en times kørsel til København. Når den kommende Femern-forbindelse står klar, vil det reducere rejsetiden til store dele af Nordtyskland, herunder Hamborg, betydeligt.

Vordingborg havn er en veludviklet havn der giver mulighed for offshore aktiviteter, der blandt andet omfatter etableringen af havvindmølleparken Kriegers Flak. For at styrke Vordingborgs erhvervsvenlighed har, har kommunen iværksat et koncept ved navn Èn indgang for erhvervslivet”. Dette projekt har til formål at samle alt erhvervsrettet sagsbehandling et sted. Det er her muligt at søge rådgivning om eksempelvis erhvervsbyggeri, medarbejderudvikling samt kommune- og lokalplaner.

Forslag til anvendelse

Spisested

Økonomi

Årlig leje
316.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
343.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
28.600,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
325,-
Årlige driftsudgifter kr.
26.400,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
25,-

Lokalet

Etage areal
1056 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8249 m²

Faciliteter

Aflæsningsrampe
Arkiv
Parkeringsplads
Toiletter
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere