SENEST SET
FAVORITTER

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

MY GARAGE er nordens nye bilmekka

374.596,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 71000700Type : Lager & Produktion

MY GARAGE er nordens nye bilmekka, hvor visionen er at eksklusive brands og branchens bedste kompetencer samles under et tag

MY GARAGE er nordens nye bilmekka, hvor visionen er at eksklusive brands og branchens bedste kompetencer samles under et tag i eksklusive og banebrydende omgivelser, der tillader omdrejningspunktet eksklusive biler at være i fokus.

MY GARAGE er desuden åben for alle, og det vil derfor også være et oplagt udflugtsmål for personer fra nær og fjern, der ønsker at se nærmere på de opbevarede biler – om det er en sjælden veteranbil eller en eksklusiv superbil, vil MY GARAGE kunne tilbyde en oplevelse ud over det sædvanlige.

For at opfylde visionen om at MY GARAGE skal være et af nordens førende bilhuse, er det derfor afgørende, at MY GARAGE er i stand til at tilbyde de rette eksklusive services og produkter, der henvender sig til bilen ud over det sædvanlige, som altså ikke kun er et transportmiddel, men er et samlerobjekt eller investeringsobjekt, hvor kun det bedste er godt nok!

Det er vigtigt at understrege at MY GARAGE ikke kun er for de dyreste biler, men et samlingspunkt for entusiaster fra alle segmenter, der deler samme interesser og lidenskab for bilen, som mere end bare et transportmiddel.

Konceptet i MY GARAGE udspringer af de 4 nøgleord Sales, Service, Storage & Social. Derfor er partnerne i MY GARAGE sammen med den unikke opbevaringsløsning Gentleman‘s Garage grundstenene i konceptet, hvor visionen er at samle eksklusive produkter og services henvendt automobilindustrien under et og samme tag.

Derfor er det afgørende at MY GARAGEs arealer udlejes til de rette lejere med den rette profil, der passer ind i den eksklusive vision og koncept. Disse skal i høj grad supplere hinandens produkter og services, der betyder at kunden får en helhedsoplevelse, der ikke er muligt andet steds i Danmark.

Kontakt vores mægler på sagen, for at høre om dine muligheder hos MY GARAGE.

Økonomi

Årlig leje
279.811,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
374.596,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
31.216,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
528,-
Årlige driftsudgifter kr.
94.785,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
134,-

Lokalet

Etage areal
710 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
81295 m²

Faciliteter

Garage

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere