SENEST SET
FAVORITTER

Logistikvej 3, 7100 Vejle

Showroom og kontor direkte ud til E45

1.102.682,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 71000859Type : Kontor

Nu har du muligheden for at kombinere showroom og kontor for at komme endnu tættere på dine kunder

Erhvervsejendommen i området Exxit 59 giver en rigtig god mulighed for at kombinere showroom og kontor og dermed komme helt tæt på sine kunder. Det er en meget præsentabel bygning med stort showroom og undervisningsrum i stueplan, som er meget velegnet til undervisning af medarbejdere/kunder og fremvisning af produkter. Det er en 2 etagers bygning beliggende direkte ud til motorvejen med stor synlighed og gode infrastrukturelle forhold med ca. 30 mio. forbipasserende køretøjer årligt og mere end 2 mio. besøgende.

På 1. sal er der kontor, personalerum og møderum – bl.a. et stort mødelokale, der kan afskærmes med foldevægge. Bygningen er indrettet med elevator og hovedtrappe, og der er store glaspartier ud mod motorvejen, solafskærmning og elegant inddækning rundt om bygningen. Samtidigt er ejerne i Exxit 59 opsatte på at imødekomme ønsker til bygningen fra de kommende lejere om det er ombygning eller evt. tilbygning.

Bygningen er omfattet af lokalplan nr. 97 fra Vejle Kommune fra januar 1989.

Området Exxit 59 – der blandt lokale fortsat høres omtalt ved det oprindelige transportcenters navn, DTC – er et kombineret transportcenter og erhvervspark nord for Vejle med mere end 50 lejere fordelt på op mod 100.000 etagemeter med transport- og logistik, kontor/erhverv og Food & Beverage.

Erhvervsparken drives af CASA Group med et stærkt udviklingsfokus og strækker sig over et område på godt 150 hektar jord med yderligere ca. 220.000 lokalplanbaserede byggeretter tilknyttet. Lejerne i businessparken tæller bl.a. McDonalds, Lagkagehuset, KFC, Havi Logistics, Nagel Group, Danske Fragtmænd, DHL, PwC, Geodis Wilson, MOSS Copenhagen m.fl. Blandt erhvervsparkens lejere findes også aktører, der tilbyder alle services inden for transporterhvervet.

Exxit 59 er et attraktivt erhvervsområde midt i Danmark med let tilgængelighed fra E45 og ca. 30 mio. forbipasserende køretøjer årligt og mere end 2 mio. besøgende. Exxit 59 er ekstremt udviklingsorienterede og arbejder kontinuerligt på at udbygge og udvikle området yderligere.

Forslag til anvendelse

Kontor
Undervisning

Økonomi

Årlig leje
1.046.850,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.102.682,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
91.890,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.106,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.832,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
56,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
997 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Foldevægge
Glasparti
Mødelokale
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere